για την οθονη............μπορει να σου εχει φαει το πυποβολο αλλλα θα ειχες flash led σαν error κοιτα αυτο που σου λεω στο πλακετακι
για την οθονη............μπορει να σου εχει φαει το πυποβολο αλλλα θα ειχες flash led σαν error κοιτα αυτο που σου λεω στο πλακετακι
οκ κοιταω και βλεπουμε
λοιπον σημερα μολις προλαβα να δω την ταση συλλεκτη στα τρανζιστορ υψηλης και ειναι 316v μετρωντας απο τον συλλεκτη και το πλην του πολυμετρου επανω στην φυκτρα την ιδια μετρηση την περνω και αν βαλω το πλην σε μια επαφη γειωσεις που εχει κιντα στον μ/τ υψηλης ειμαστε οκ με αυτην την ταση ;
χρωματικα εχω αυτην την εικονα σας μοιαζει για οθονη ;IMG013.jpg
Φίλε στο συλλέκτη του τρανζίστορ υψηλής πρέπει να έχεις το πολύ 125 volt και ίσως σε 32 άρες το πολύ 135 volt
τι να σου πω αλεξ αυτα δειχνει το πολυμετρο βαζω στον συλλεκτη το συν και το πλην σε καποια γη ειτε στην ψυκτρα του τρανζιστορ ειτε στον ακροδεκτη που εχει κοντα στον μ/τ υψηλης εκτος και αν επηρεαζεται απο κατι το πλυμετρο και δειχνη μουφες
Προχθές θ οθόνη ήταν πράσινη τώρα είναι μπλε μάλλον φίλε βραχυκυκλωμένη οθόνη δεν δικαιολογείται τα 300 volt
και φυσικα εσυ καλα τα λες στον συλλεκτη εχω 135v αλλα το ενα πολυμετρο απο τα δυο που εχω το mastech δεν μας τα λεει καλα ενω το metex αρκετων χρονων πηρε σωστα την μετρηση για το θεμα με το χρωμα εχεις καποια συμβουλη να μου δωσεις
σε ευχαριστω για την βοηθεια και παλι
Από ότι βλέπω εδώ στη αρχειοθήκη μου το συγκεκριμένο μοντέλο στο πλακετακι της οθόνης φορεί ολοκληρωμένα με 9 πόδια TDA6111Q/N4 για τα τρία χρώματα
ψάξε για αντιστάσεις χαλασμένες στο πλακετακι η διόδους αν έχει, μπορεί κάποιο από τα ολοκληρωμένα να είναι off