Γιάννη Καλησπέρα.
Επικοινώνησα με την ΠΙΤΣΟΣ για να παραγγείλω την πλακέτα. Μου απάντησσαν οτι αυτή τον στιγμή δεν υπάρχει στην εταιρία. Περιμένουν να του έλθει ή αν την παραγείλω να έρθει με την αμέσως επόμενη παραγγελία που θα κάνουν. Η τιμή της παίζει γύρω στα 70-80 ευρώ συν αυτά του μαστόρου κανά 20άρικο.
Πήγα και αγόρασα καινούργιο ψυγείο και το παλιό το κράτησα να του αντικαταστήσω την πλακέτα και να το στείλω στο εξοχικό μου.
Μόνο και μόνο το κράτησα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Τι να κάνω ρε γα@@@@το το ίδιο έπαθε και το αιρκοντίσιον. Και αυτό από πλακέτα την πάτησε και έχουν έρθει μέχρι τώρα τεσσερις φορές οι τεχνικοί από την εταιρία τη μιά για να διαπιστώσουν την βλάβη την άλλη με λάθος πλακέτα την άλλη με πλακέτα που ήταν σκάρτη. Τι να σου πω. Με βλέπω να αγοράζω και αιρκοντίσιον.Και το κακό είναι πως είναι 24άρι. Είναι μεγάλο.Και προσπαθώ με χίλιους τρόπους τουλάχιστον αυτό να το φτιάξω.
Πάντως δεν ξέρω για την πλακέτα του ψυγείου,αυτή την στιγμή η ΠΙΤΣΟΣ δεν την έχει.
Τα στοιχεία του ψυγείου μου είναι. P1 KCL 4400A/01.
Για δες αν γράφει και εσένα το ψυγείο σου εσωτερικά δίπλα στην αριστερη φρουτολεκάνη τα ίδια στοιχεία για να δω αν παίζουμε με το ίδιο ψυγείο.
Νικος