Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Περιοχή
    Θησείο
    Μηνύματα
    17

    Προεπιλογή

    Γιάννη Καλησπέρα.

    Επικοινώνησα με την ΠΙΤΣΟΣ για να παραγγείλω την πλακέτα. Μου απάντησσαν οτι αυτή τον στιγμή δεν υπάρχει στην εταιρία. Περιμένουν να του έλθει ή αν την παραγείλω να έρθει με την αμέσως επόμενη παραγγελία που θα κάνουν. Η τιμή της παίζει γύρω στα 70-80 ευρώ συν αυτά του μαστόρου κανά 20άρικο.
    Πήγα και αγόρασα καινούργιο ψυγείο και το παλιό το κράτησα να του αντικαταστήσω την πλακέτα και να το στείλω στο εξοχικό μου.
    Μόνο και μόνο το κράτησα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
    Τι να κάνω ρε γα@@@@το το ίδιο έπαθε και το αιρκοντίσιον. Και αυτό από πλακέτα την πάτησε και έχουν έρθει μέχρι τώρα τεσσερις φορές οι τεχνικοί από την εταιρία τη μιά για να διαπιστώσουν την βλάβη την άλλη με λάθος πλακέτα την άλλη με πλακέτα που ήταν σκάρτη. Τι να σου πω. Με βλέπω να αγοράζω και αιρκοντίσιον.Και το κακό είναι πως είναι 24άρι. Είναι μεγάλο.Και προσπαθώ με χίλιους τρόπους τουλάχιστον αυτό να το φτιάξω.

    Πάντως δεν ξέρω για την πλακέτα του ψυγείου,αυτή την στιγμή η ΠΙΤΣΟΣ δεν την έχει.

    Τα στοιχεία του ψυγείου μου είναι. P1 KCL 4400A/01.

    Για δες αν γράφει και εσένα το ψυγείο σου εσωτερικά δίπλα στην αριστερη φρουτολεκάνη τα ίδια στοιχεία για να δω αν παίζουμε με το ίδιο ψυγείο.

    Νικος

  2. #2

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Μηνύματα
    14

    Προεπιλογή

    Νικόλα καλησπέρα,
    το ψυγειο ειναι P1KCL4005A/03
    οπως σου ειχα πει χθες ξεφισωσα τις αντιστασεις αποψυξης και μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι,εχω την εντυπωση πως μπερδευεται η πλακετα και δινει εντολη να δουλευουν ταυτοχρονα μοτερ και αντιστασεις,και γω που ρωτησα μου ειπαν 65-70 περιπου,εχω κξαι εναν ενδιασμο,μηπως ειναι χαλασμενο το αισθητηριο που δινει εντολη για την αποψυξη ή δουλευει με κυκλους(ποση ωρα ανοιγοκλεινει η πορτα για την αποψυξη.
    Πες μου το αιρκοντισιον τι μαρκα ειναι και τι σου παρουσιασε,αν ειναι ινβερτερ ή οχι και ποια πλακετα θελουν να αντικαταστησουν(μεσα ή εξω)

  3. #3

    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Εγγραφή
    Feb 2012
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    86

    Προεπιλογή

    Όπως έγραψα και σε άλλο σημείο το ίδιο κάνει και το δικό μου ψυγείο, το οποίο, μαντέψτε, έχει τον ίδιο κωδικό με του Νίκου (P1 KCL 4400A). Φαίνεται ότι κάτι παίζει με το μοντέλο αυτό και βγαίνει μετά από κάποια χρόνια. Πάτησα τα κουμπιά που λέγατε αλλά δεν έκανε τίποτα, απλά σταμάτησε το αναβόσβημα αλλά το μοτέρ δεν δούλεψε.

Παρόμοια Θέματα

  1. ΨΥΓΕΙΟ SHARP SJ-439L
    από PARKER στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-09, 13:53

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας