Το 2C5480 έχει μικρή αντίσταση σε ωμ(λόγο Rbe) αναμεταξύ βάση και συλλέκτη
![]()
Το 2C5480 έχει μικρή αντίσταση σε ωμ(λόγο Rbe) αναμεταξύ βάση και συλλέκτη
![]()
μαλλοναπο λαθος εγραψες βαση συλλεκτη γιατι βλεπω πως ειναι αναμεσα στην βαση και εκπομπο η αντισταση αλλα πρεπει να ειναι τοσο μικρη η μετρηση ;
το μονο που κανει ειναι να ακουγεται ο ρελες και μετα εχει απλα τα 4 φλας στο error code λεει οτι εχει προβληαμ στο vertical απλα το ψαχνω λιγο παραπανω , ισως και να πρεπει απλα να το αλλαξω και να παιξει
πως βλεπω αν βγαζει υψηλη εστω και για λιγο;
sorry που σας ζαλιζω και σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια
Την ακούς ή απλά μετράς μια τάση του μ/σ υψυλής.
Υ.γ.
Μέτρησες φυσικά αν έχεις τροφοδοσία στην υψηλή.
οχι ακομα δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα πριν απο καμια ωρα την ξεκινησα ειναι και ολοκληρω μπαουλου η ρημαδα απλα δεν θελω να την πεταξω θα τα κοιταξω ολα αυτα απο αυριο τωρα μαλλον θα δω μπαλιτσα οταν εχω νεα θα γραψω ξανα αν χρειαστη η αν παιξει
καλο βραδυ και σε ευχαριστω
Εάν είναι καμένο το τρανζίστορ της υψηλής τότε θες αλλαγή Μετa/στη και ολοκληρωμένου smd το κόστος λίγο ακριβό αυτές βγάζαμε τέτοιο πρόβλημα η Sony τα αλλάζει όλα αυτά μαζί με κάτι αλλά που αλλάζονται προαιρετικά κόστος μαζί με την εργασία 180 ε
Συναδελφε τα τρανζιστορ ειναι ενταξει κατα 90%. Και αυτο στο λεω γιατι την εχω πατησει ετσι . Νομιζα οτι ηταν καμενο, οταν ειχα βαλει το πολυμετρο στην κλιμακα μετρησης διοδων. Στην πραγματικοτητα ειχε 40 ωμ και ηταν απολυτως φυσιολογικο.