Σελίδα 7 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 139
    Το avatar του χρήστη -nikos-
    Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    εν πλω

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiroscfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    για την ερώτηση μου στο #53 έχετε κάποιες προτάσεις.
    αρχινα να ψαχνεις για μεταχειριμενα ραφια που θα μπουν στο εμπρος μερος γιατι
    το πισω θα το κανεις οπως γουσταρεις
    αλλα το εμπρος πρεπει να εχει ''ματι''ητε βαζεις καινουρια προς πωληση ητε βαζεις τα προς επισκευη.
    και αυτα τα προστυχα τα ραφια τυπου σουπερ μαρκετ ειναι πανακριβα.

Προεπιλογή

Σπύρο οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά προχώρα... Κάποτε στο site της Intracom για την ανεύρεση εργασίας έλεγε οτι ο απαισιόδοξος βλέπει τη δυσκολία ενώ ο αισιοδοξος βλέπει την ευκαιρία στη δυσκολία!
    Το μόνο που θα προσέξεις είναι να μην δείνεις βερεσέ και αν χρειάζεται ακριβό ανταλακτικό που δεν το έχεις διαθέσιμο θα πέρνεις προκαταβολή για το ανταλακτικό (ακόμα και ολόκληρη την αξία του)... γιατί αν είναι ακριβό το ανταλακτικό μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πάει να πάρει νέα τηλεόραση και να σου την αφήσει εκεί επισκευασμένη... αντίθετα αν πληρώσει το ανταλακτικό θα την πάρει ή ακόμα και να μην την πάρει θα χάσεις τον κόπο σου όχι όμως και χρήματα που έβαλες...
    Επίσης ξεκάθαρα πράγματα υπάρχουν βλάβες που δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να αλαχθεί ένα ανταλακτικό που μπορεί να κοστίζει... να ενημερώνεις τον πελάτη και να πέρνει αυτός την ευθύνη... διαφορετικά θα βρεθείς να μαζεύεις ανταλακτικά... και δεν είναι όπως παλαιότερα οι τηλεοράσεις που έλεγες δεν βαριέσαι θα το χρησιμοποιήσω σε μία άλλη βλάβη...
    Επίσης να έρθεις σε επαφή με αντιπροσωπείες από γνωστές εταιρίες, πολύ πιθανόν να ψάχνει κάποια για service.
    Να θυμάσαι οτι για αρχή έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ και να έχει χώρο έστω και στάσης αυτοκινήτου.
    Αν δεν σκοπεύεις να έχεις μεγάλη ποικιλία ανταλακτικών στο μαγαζί σου (τουλάχιστον στην αρχή) ίσως ήταν καλή σκέψη να είσαι κοντά στα καταστήματα που πουλάνε ανταλακτικά. Έτσι και πελάτες θα τσιμπήσεις... και ευκολα θα πεταχτείς να πάρεις κάτι και στο μέλλον μπορεί να πουλάς κάποια ανταλακτικά (αφού έτσι κι αλλοιώς θα βάλεις δραστηριότητα πώλησης ανταλακτικών).
    Είχα μια μέρα μια σκέψη.... δεν το έχω δει βέβαια να το έχει κάνει κανείς...οτι ίσως θα βόλευε να έχει κάποιος σειρές από πάγκους όπου θα τοποθετεί τα μηχανήματα για service και θα μετακινεί τη θέση εργασίας του και όχι το μηχάνημα που και βάρος μπορεί να έχει και μπορεί να χτυπηθεί στη μεταφορά. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό αφού και οι καρέκλες έχουν ρόδες και τα όργανα (γεννήτρια τροφοδοτικό, παλμογράφο κλπ) μπορείς να τα έχεις σε ένα τρεϊλερ.

Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chip Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο που θα προσέξεις είναι να μην δείνεις βερεσέ και αν χρειάζεται ακριβό ανταλακτικό που δεν το έχεις διαθέσιμο θα πέρνεις προκαταβολή για το ανταλακτικό (ακόμα και ολόκληρη την αξία του)... γιατί αν είναι ακριβό το ανταλακτικό μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πάει να πάρει νέα τηλεόραση και να σου την αφήσει εκεί επισκευασμένη... αντίθετα αν πληρώσει το ανταλακτικό θα την πάρει ή ακόμα και να μην την πάρει θα χάσεις τον κόπο σου όχι όμως και χρήματα που έβαλες...
    Επίσης ξεκάθαρα πράγματα υπάρχουν βλάβες που δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να αλαχθεί ένα ανταλακτικό που μπορεί να κοστίζει... να ενημερώνεις τον πελάτη και να πέρνει αυτός την ευθύνη... διαφορετικά θα βρεθείς να μαζεύεις ανταλακτικά... και δεν είναι όπως παλαιότερα οι τηλεοράσεις που έλεγες δεν βαριέσαι θα το χρησιμοποιήσω σε μία άλλη βλάβη...
    Chip τα γνωρίζω αυτά 12 χρόνια ασχολούμαι με το service, αλλά στο bold δεν συμφωνώ απόλυτα η ευθύνη πρέπει να είναι δική μας και όχι του πελάτη (εκεί παίζει ρόλο η επαρκής τεχνική κατάρτιση).

Επίσης να έρθεις σε επαφή με αντιπροσωπείες από γνωστές εταιρίες, πολύ πιθανόν να ψάχνει κάποια για service.
    Να θυμάσαι οτι για αρχή έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ και να έχει χώρο έστω και στάσης αυτοκινήτου.
    Αν δεν σκοπεύεις να έχεις μεγάλη ποικιλία ανταλακτικών στο μαγαζί σου (τουλάχιστον στην αρχή) ίσως ήταν καλή σκέψη να είσαι κοντά στα καταστήματα που πουλάνε ανταλακτικά. Έτσι και πελάτες θα τσιμπήσεις... και ευκολα θα πεταχτείς να πάρεις κάτι και στο μέλλον μπορεί να πουλάς κάποια ανταλακτικά (αφού έτσι κι αλλοιώς θα βάλεις δραστηριότητα πώλησης ανταλακτικών).
    Οι επίσημες αντιπροσωπίες εκτός από φήμη δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι άλλο (ιδιαίτερα χρήματα),για τα άλλα είσαι μέσα στο μυαλό μου.

Είχα μια μέρα μια σκέψη.... δεν το έχω δει βέβαια να το έχει κάνει κανείς...οτι ίσως θα βόλευε να έχει κάποιος σειρές από πάγκους όπου θα τοποθετεί τα μηχανήματα για service και θα μετακινεί τη θέση εργασίας του και όχι το μηχάνημα που και βάρος μπορεί να έχει και μπορεί να χτυπηθεί στη μεταφορά. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό αφού και οι καρέκλες έχουν ρόδες και τα όργανα (γεννήτρια τροφοδοτικό, παλμογράφο κλπ) μπορείς να τα έχεις σε ένα τρεϊλερ.
    Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ chip (για αυτό το λόγο είπα ιδέες/προτάσεις) για να δω στην πράξη τη παίζει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι λειτουργικό και βολικό.

Υ.γ.
    Σε ευχαριστώ!

Το avatar του χρήστη αθικτον
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Καλημερα φιλε Αλεξη (alex504). Αν μου επιτρεπεις,γιατι διαλεξες τον αριθμο 504;

Μηπως ειχες ασχοληθει στο παρελθον με αυτοταλαντωτα;

φιλικα,Γιωργος.

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον αθικτον για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

alex504 (15-10-11)

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Σπύρο, όρεξη, γνώσεις, υπομονή έχεις θα κάνεις και κουράγιο και παρά τις δύσκολους καιρούς θα πετύχεις. Η Κέρκυρα είναι μεγάλη αγορά, είπες ότι θα κάνεις μόνο παροχή υπηρεσιών, βάλε και εμπόριο έστω και αν στην αρχή δεν κάνεις (βέβαια μπορείς να το προσθέσεις αργότερα), να περνάς τα ακριβά αντ/κά, άλλωστε μπορεί κάποια επιχείρηση να σου ζητήσει εξοπλισμό που στη συνέχεια θα θέλει και σέρβις.
    Και εγώ είμαι υπέρ της μεγάλης σειράς πάγκων είτε για διαφορετικές συσκευές (TV, Printers, κλπ) είτε γιατί κάποια ανταλλακτικά θα καθυστερήσουν ή θα χρειαστείς επί πλέον υλικά, να μη τις ανεβοκατεβάζεις.
    Δεν τα διάβασα όλα, αλλά πιστεύω ότι έχουν απαντηθεί πολλά.
    Όσο για τον εξοπλισμό που έχεις μπορείς να κόψεις στον εαυτό σου τιμολόγιο.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλές δουλειές.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Αποστόλης1 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

alex504 (04-11-11)

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ Αποστόλη επίσης,
    αυτό που είπες για το εμπόριο και τα ανταλλακτικά ή για κάποιες μικροπωλήσεις το σκέφτηκα χθές το βράδυ και μου φάνηκε καλή ιδέα.

Υ.γ.
    Αν κάνω την έναρξη δηλώνω με τη θα ασχολούμαι (παροχή-πωλήσεις)?
    αν δηλώσω μόνο παροχή δεν μπορώ να πουλάω (ανταλλακτικά-μικροπράγματα)?
    και τέλος αν δηλώσω παροχή-πωλήσεις θα έχω περισσότερα έξοδα (λογιστή-φόρους)?

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Θα συνεννοηθείς με τον λογιστή, δεν νομίζω να έχεις περισσότερα έξοδα και είναι καλύτερα να ξεμπερδεύεις μια και καλή από εφορία με την έναρξη.
    Για να πουλάς θέλει τιμ/για και ταμ/κή μηχανή

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Ρώτησα και έχεις δίκιο.

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Τη λέτε για αυτό το αντιστατικό για το κάλυμμα του πάγκου

• 100% brand new
    • Type :Anti-static Mat 60cmΧ100cm
    • Thickness: 2mm
    • Weight: 1850grams / 1.85kg
    • Temp resistance: 380℃

The Anti-static Mat is acid resistant , alkali-resistant , anti chemical flux , wear resistant , easyclean.
    It can be applied to matting desktop , line working mesa and so on , achieves the effect of static electricity protective, avoid devices damaged.

Υ.γ.
    Βραχιολάκια έχω είδη πάρει.

12. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον spiroscfu για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

alex504 (04-11-11)

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Έψαχνα να βρω κάποιες πληροφορίες για την "άδεια λειτουργίας ραδιοηλεκτρονικού εργαστηρίου" όχι την "άδεια εξάσκησης επαγγέλματος",

ξέρει κάποιος κάτι (ο λογιστής μου είπε να ρωτήσω στο γραφείο συγκοινωνιών και εκεί φυσικά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον υπεύθυνο να σου απαντήσει ),
    με λίγο δικό μου ψάξιμο βρήκα το σχέδιο νόμου και η απορία μου είναι αν κάποιος έχει βγάλει χρειάζεται υποχρεωτικά
    α. Πεδιόμετρο
    β. Pattern generator (χρησιμοποιώ το computer για αυτήν την δουλεία)
    γ. Dummy load 1KW
    δ. Βάση στήριξης πάγκου για LCD

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία