Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 61
    Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Για μέτρα και τον 2416 για διαρροή.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

ok μετραω και σου λεωtv 1.png
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη p270 : 01-10-11 στις 14:38

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

τον εβγαλα απο επανω και τον μερτησα το σχεδιο το δινει 560pf και στο οργανο το βρισκω 760pf λεει κατι αυτο ;επισης οταν μετραω αναμεσα στα ποδια του πυκνωτη 2506 εχω βραχυκυλωμα και οταν τον βγαζω απο επανω παλι το ιδιο εχωtv 1.png

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Τότε θα είναι βραχυκυκλωμένο η το τρανζίστορ οριζοντίου η το διοδακη ανόρθωσης της τάσης του οριζοντίου.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

μπορεις να μου το σημειωσεις στο σχεδιο το τρανζιστορ και το διοδακι αν γινεται; αυτος μπορει να ειναι ο λογος που εκαψε παλι το but11; σε ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παναγιώτη νόμιζα που μιλάμε για τον 2416 που είναι στον οριζόντιο.

Αν έχεις βραχυκύκλωμα στον 2506 (στο τροφοδοτικό) τότε θα είναι καμένη η γέφυρα ή το 7521,
    αλλά μήπως ο μεγάλος πυκνωτής είχε τάση και για αυτό μετρούσες βραχυκύκλωμα, κάνε αυτό άστην λίγο εκτός πρίζας και μετά βραχυκύκλωσε τον μεγάλο πυκνωτή στο πρωτεύων (για να ξεφορτιστή εντελώς) και μετά ξανακάνε την μέτρηση.

Μην την βάλεις στην πρίζα και κάνεις το βραχυκύκλωμα.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

το βραχυκυκλωμα το μετρησα εφοσον ειχα αλλαξει τον μεγαλο πυκνωτη 100mf/450v και χωρις να βαλω την tv σε λειτουργεια οποτε δεν παιζει να ειχε ταση το 7521 το εχω αλλαξει εχτες οποτε λεω οτι μαλλον ειναι καλο ειναι φετ αν δεν κανω λαθος και ειναι σχετικα μπερδεμα νατο μετρησω εχω αλλαξει και το tea1507 σημερα αλλα ακομα δεν την εχω βαλει να παιξει μεχρι να βρω που ειναι το βραχυκυκλωμα αλλαξα και σχεδον ολα τα πυκνωτακια στο πρωτευων και γυρω απο τον υψηλης και οτι υπαρχει γυρω απο το but11 εκτος αν τα εχει παιξει το smd pdtc143 το εχει σαν power down δεν ξερω τι αλλο κα κοιταξω εμπλεξα

την tv την ειχα κανα χρονο αφτιαχτη και ειπα να τη φτιαξω και να την παω στο χωριο ειμαι ηλεκτρονικος αλλα με tv εχω ασχοληθει λιγο δουλευα σε service στερεοφωνικων και τα τελευταια 10 χρονια σε service υπολογιστων, οργανα υπαρχουν αλλα αφου βραχυκυκλωνη και τρεμοπαιζει το led μπροστα δεν εχω και πολλα να μετρησω υπο ταση η κανω λαθος ;

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Αν αναβοσβήνει το led τότε το 7521 δεν μπορεί να είναι καμένο ή θα έχεις κάποια διαρροή στο δευτερεύων ή δεν σου δίνει ισχύ το πρωτεύων η ο έλεγχος του τροφοδοτικού είναι ελαττωματικός (photocoupler και τα υπόλοιπα).

Παναγιώτη νομίζω πως θα σου είναι δύσκολο να την φτιάξεις, καλύτερα θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια (τεχνικό-φύλο) από κάποιον που γνωρίζει λίγο περισσότερα πάνω στο θέμα.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

ok θα τη ψαξω λιγο ακομα και θα δω την θα την κανω thanks για τη βοηθεια μεχρι τωρα

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

οπως ειπα θα την ψαξω λιγο ακομα και βρηκα το an7522 σκασμενο απορω και πως δεν το ειδα αφου φαινεται και οπτικα εχει ψιλοανοιξη στην μεση και πιθανων να ειναι εκει το προβλημα γιατι οπως αναφερει και η philips στο service manual ειναι μια απο τις αιτιες για power down τωρα γιατι εσκασε δεν ξερω το απογευμα θα το παρω και θα μετρησω και τις τασεις του πριν το βαλω γιατι δεν ξερω τι το εφαγε

απλα να αναφερω οτι οταν τα επαιξε η tv πριν σβησει το volume πηγε αποτομα στο τερμα δεν ρυθμιζονταν και σε καποια δευτερολεπτα εκλεισε

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας