Οταν κανω ΟΝ ακουγετε απο το τροφοδωτικο ενα χαμηλο τσιρτσιρισμα...αρα περνει εντολη... οι τασες που περνω εκτος τα 5ν ειναι ολες της ταξεις των mVolts...και δεν αλλαζουν οταν παταω ΟΝ...
Οταν κανω ΟΝ ακουγετε απο το τροφοδωτικο ενα χαμηλο τσιρτσιρισμα...αρα περνει εντολη... οι τασες που περνω εκτος τα 5ν ειναι ολες της ταξεις των mVolts...και δεν αλλαζουν οταν παταω ΟΝ...
Ξεκίνα λοιπόν με πυκνωτές στο πρωτεύων/δευτερεύων και μετά ψάξε για κάποια τυχόν διαρροή.
Φίλε μου αλλάζεις τροφοδοτικό και είσαι εντάξει συνήθως οι 32 δεν βγάζουν φουσκωμένους πυκνωτές
Και μην κάνεις πειράματα αν είναι δίκια σου καλός αν είναι όμως για πελάτη το τροφοδοτικό έχει από 80 έως 100 ευρώ και έχεις και ένα χρόνο εγγύηση
Όταν κάνει αυτό το τσιτσίρισμα που λες πας καρφωτός για νέα πλακέτα
Η Μαιν δεν είναι
Εκτός από πυκνωτές τη άλλο κοίταξες, για τυχόν βραχυκύκλωμα στο δευτερεύων έψαξες.
Πόσο καιρό την έχεις ? Εγώ πριν κανά χρόνο είχα πάρει απο το e-shop την ίδια τηλεόραση την έστησα έπαιξε κανά 30 λεπτά και ξαφνικά έκλεισε η οθόνη προσπάθησα με το τηλεκοντρολ αλλά τίποτα μουλάρι δεν άνοιγε με τίποτα μόνο έδειχνε ότι παίρνει εντολές απο το τηλεκοντρολ με τα πολλά την ξαναπακετάρισα και την πήγα πίσω έγινε RMA και πήρα μια LED , ένα παληκάρι μου είχε πεί ότι κάτι έπαιζε με τους πυκνωτές δηλαδή είχαν πρόβλημα απο την μάνα τους γιατί είχαν βάλει πυκνωτές με μικρότερη χωρητικότητα κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς . Αμα ψάξεις και λίγο στο νετ κάτι ανάλογο θα βρείς http://www.youtube.com/watch?v=8l0AU...eature=related .
η τηλεόραση αυτή βγάζει πρόβλημα στα τροφοδοτικά γι'αυτό είναι και φτηνά 40-50€
οι λύσεις είναι δύο ή το κάνεις αλλαγή ή το επισκευάζεις .
για το δεύτερο πρέπει να έχεις ανταλλακτικά σειρές KTC smd,εμπειρία και τα εξουσιοδοτημένα αντικατάσταση κάνουν γιατι δεν ξέρουν να επισκευάσουν οι περισσότεροι ( άν θίχτηκε κανείς έχω παραδείγματα και ονομαστικά μάλιστα)
alex504 (07-10-11)