Το σασί είναι κινέζικο η συσκευή είναι απο το careefour και το service το έχει astra service πρέπει να πάει η συσκευή εκεί αρχεία δεν κυκλοφορούν, μάλλον θα γίνει αλλαγή της main board
Το σασί είναι κινέζικο η συσκευή είναι απο το careefour και το service το έχει astra service πρέπει να πάει η συσκευή εκεί αρχεία δεν κυκλοφορούν, μάλλον θα γίνει αλλαγή της main board
Η astra service μου ειπε οτι δεν εχει ουτε μνημη, ουτε mainboard ουτε και καποιο διαθεσιμο file. Για αυτο το λογω ρωτησα και στο forum μηπως παρ'ελπιδα βρεθει ακρη. Την ιδια mainboard χρησιμοποιουν και καποιες Bush, Goodmans αλλα δεν ξερω με ποιο αριθμο σασσι.
Αν ωστοσο καποιος εχει ειτε χαλασμενη mainboard, (εννοειται οχι για τον ιδιο λογο) ειτε σε λειτουργια και μπορεσει να γινει αντιγραφη της μνημης ασ μου στειλει ενα μην.
Ο κωδικος μοντελου της Bluesky ειναι BS2006PR.
Ευχαριστω.
δυσκολο να βρεθει .απορω πως καταφερε και εσβησε τη μνημη-συνηθως θελει προγραμμα με υπολογιστη
Και εγω απορησα ! Ομως οπως πληροφορηθηκα υπαρχει "κερκοπορτα" στο λογισμικο ωστε να μπορουν οι τεχνικοι να αλλαζουν καποιες ρυθμισεις της συσκευης (πχ το IF, την ισορροπια στο audio, το centering της εικονας κλπ) χωρις να χρειαζεται να βγαζουν τον μικροελεγκτη με τη μνημη απο την πλακετα. Αυτο γινεται εισαγωντας καποιους κωδικους μεσω του τηλεχειριστηριου. Φυσιολογικα το εργοστασιακο τηλεχειριστηριο δεν επιτρεπει την αποστολη του συνδιασμου που θα θεσει τη συσκευη σε srvice mode. Ομως ελλειψει του κανονικου τηλ/ου χρησιμοποιησα ενα γενικης χρησης που τελικα επετρεψε αυτο το συνδυασμο. Το βρηκε η μικρη, αρχισε να παιζει και TV τελος.
Τωρα ο μονος τροπος να ξαναδουλεψει ειναι ειτε να προγραμματιστει ξανα η μνημη απο μια αλλη με προγραμμα ή να βρεθει πλακετα απο μη λειτουργικη TV (πχ σπασμενο display, καμμενο inverter) και να χρησιμοποιηθει απο εκεινη η μνημη. Αυτα ειναι που ψαχνω.
Στο διαδικτυο βρηκα καποιους ιστοχωρους με τετοια αρχεια προς download αλλα δυστυχως δεν εχω βρει ακομα το αντιστοιχο μοντελο.
πρεπει να βρεις και το τροπο να το περασεις στην tv μερικες θελουν ειδικο καλωδιο ή box
Αυτο ειναι το πιο ευκολο. Αφαιρεις το λοκληρωμενο απο την πλακετα και περνας το σωστο προγραμμα. Το ξαναβαζεις και τελος. Εννοειται οτι χρειαζεται προγραμματιστης (συσκευη), που υπαρχει, και το αρχειο με το προγραμμα, που δεν υπαρχει, ή καποιο "γεματο" ολοκληρωμενο που για την ωρα επισης δεν υπαρχει...
κοιτα να δεις ποιο αλλο μοντελο "φοραει " το ιδιο.