εχεις απολυτο δικιο κατι αλλο τωρα λιγο ποθ εψαξα σημερα για μ/τ δεν βρηκα υπαρχει καποιο καταστημα απο ελλαδα για να παρω και αν οχι εχει παραγγειλη κανεις απο HR ;
εχεις απολυτο δικιο κατι αλλο τωρα λιγο ποθ εψαξα σημερα για μ/τ δεν βρηκα υπαρχει καποιο καταστημα απο ελλαδα για να παρω και αν οχι εχει παραγγειλη κανεις απο HR ;
Μπορούμε να μετρήσουμε το τμήμα ΥΤ του Μ/Τ όχι με ωμόμετρο αλλά με βολτόμετρο DC δίνοντας 230 στο καλώδιο εστίασης και μετρώντας εναλλάξ στη βεντούζα και πιν8 του ΗΡ80119.
στο service manual η philips τον εχει σαν AT2078 στην HR οταν βαζεις αυτο το part number λεει οτι ειναι ο 80119
δυσκολος ειναι αν βρεθει.πηγαινε σεενα καταστημα να δει ανμπορει αν τον παραγειλλει.κοιτα κωδικο και σε classic
εχω παει και θα εχω νεα την δευτερα αλλα μου ειπε οτι ο εδω εισαγωγεας τις hr δεν φερνει ποια και δινει μονο οτι εχει απο stock τον εχω βρει στο εξωτερικο και μαλλον θα τον παρω απο εκει
ξερεις αν η hr στελνει μεμονωμενες παραγγελειες εχεις παραγγειλη ποτε απο αυτους στο site τους δειχνη να υπαρχει
Σπύρο ανάλογα με τον μετ/τή μπορεί και λιγότερο επειδή μεσολαβουν αντ/σεις αρκετών ΜΩ, αλλά τελευταία βγάζω στον αέρα βεντούζα, φόκους και σκριν προσέχοντας να είναι μακρυά από σασί γιατί αν είναι βραχ\νες οι δίοδοι θα γίνει "του Τέσλα".
Σωστά, αλλά και βραχυκυκλωμένες να μην είναι οι δίοδοι αν κλήση κύκλωμα πάλι του "τέσλα" θα γίνει.
Όχι ακριβώς, με DC χρειάζεται μικρότερη απόσταση και σκάει σπινθήρας.
Με AC 16khz βλέπεις ουράνιο τόξο από μεγαλύτερες αποστάσεις.