απο ποια πλευρα σου κοπηκε;;απο το πλακετακι;;
απο ποια πλευρα σου κοπηκε;;απο το πλακετακι;;
Το μαύρο σημαίνει δύο πράγματα ή εγινε φωτιά και διαλύθηκαν εξαρτήματα ή λόγο συνεχούς θερμοκρασίας άλλαξε το χρώμα .
Το ερώτημα είναι πόσο άτυχος θα είσαι για το πόσο έχει επεκταθεί η βλάβη . Βρές το σχέδιο http://www.opweb.de/model.php?id=2229
Δες τι έκανα εγώ , εξοπλίσου με υπομονή και ότι μπορώ να σου πώ απο αυτά που είδα στην δικιά μου επισκευή πολύ ευχαρίστως εδώ είναι και τα υπόλοιπα παιδιά ....
Εμένα μου έκαψε μετά τον ήχο TDA7056A το άλλαξα και πρόσθεσα και αντιστάσεις σε σειρά με τα ηχεία ώστε όταν ανάβει απο τον διακόπτη να μην κάνουν κρότο τα ηχεία και όλα προς το παρόν καλά .
![]()
οχι φιλε μου το TDA7056A σε εμένα καηκε και απλος ενημερώνω τι άλλο με βρήκε . Δεν σημαίνει οτι έχεις το ίδιο πρόβλημα .
Δηλ. Αν δεν έβγαινε το υψηλής απο την βεντούζα θα δούλευε η τηλεόραση ?? Τώρα δές να το τοποθετήσεις ξανά στην θέση του δεν ξέρω αν γίνεται δεν έχω την εμπειρία πάνω σε αυτό .
Κανε εκτύπωση το σχέδιο και ενωσε τα χαρτιά γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη .
επιδη εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα με την δικια σου,ειπα να βγαλω εξω την πλακετα και να αλλαξω οτι αλλαξες και εσυ.αλλα επρεπε να ξεκουμπωσω και το καλωδιο που παει στην βεντουζα,οποτε και κανω να το τραβηξω και μου εμεινε στο χερι.θα ψαξω να βρω καινουριο μυτ,αποτι εγραψε ο τακης απο το αιγιο,πρεπει να ειναι φτηνος.αλλα απο περιεργεια,που βρισκεται το τδα7056α πανω στην πλακετα???
Δίπλα απο την είσοδο της κεραίας TV είναι σαν κτενάκι . Δες το σχέδιο για ότι κάνεις .....
αυτο το κοκκινο που βγαινει απο τον υψηλης και παει στην βεντουζα,βγηκε απο τον υψηλης.....και νομιζω φαινεται στην φωτο σαν κομμενο.....ρωταω μηπως βγαινει-μπαινει στον υψηλης οπως στους πολαπλασιαστες στις μοτοσυκλετες.