Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Το γεγονός ότι πολλά πόδια δείχνουν 0Ω δεν είναι ένδειξη βλάβης καθώς πολλά τυλίγματα σε αυτούς τους μ/ς (των οποίων τα άκρα καταλήγουν στα κάτω πόδια του εξαρτήματος) έχουν λίγες σπείρες από σχετικά χοντρό σύρμα.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

σωστο αυτο αλλα απο την βεντουζα προς τα ποδια δεν περνω καμια ωμικη μετρηση ειναι σαν να υπαρχει διακοπη ετσι πρεπει να ειναι η τα εχει παιξει παντως σε ενα προγραμματακι με βλαβες philips που ειχε ανεβασει καποιος εδω μεσα ειδα οτι το συμπτωμα που εχει η τηλεοραση αντιστοιχη στο μ/τ και σιγουρα στο but111apx που ειναι ετσι και αλλιως καμμενος

αυριο παω για ανταλακτικα και γενικα απο οσο εψαξα στο internet ο μ/τ δεν εχει και πολλα οποτε για καλο λεω να τον αλλαξω

thanks για την ενημερωση filman

Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Η υψηλή τάση που βγαίνει από τον μ/σ υψηλής είναι συνεχές μεταβαλλόμενη και η εξομάλυνση γίνεται από την χωρητικότητα της τελευταίας ανόδου της crt,
    φυσικά λοιπόν δεν πρέπει να πάρεις κάποια ωμική τιμή, αν δεις στο σχέδιο του μ/σ που σου ανέβασα θα δεις τρία διοδάκια (και το - να βάλεις στην βεντούζα η τάση του πολυμέτρου δεν φτάνει για να ξεπεράσει την Vfwd των διόδων).

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον spiroscfu για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (03-10-11)

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

εχεις απολυτο δικιο κατι αλλο τωρα λιγο ποθ εψαξα σημερα για μ/τ δεν βρηκα υπαρχει καποιο καταστημα απο ελλαδα για να παρω και αν οχι εχει παραγγειλη κανεις απο HR ;

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p270 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις απολυτο δικιο κατι αλλο τωρα λιγο ποθ εψαξα σημερα για μ/τ δεν βρηκα υπαρχει καποιο καταστημα απο ελλαδα για να παρω και αν οχι εχει παραγγειλη κανεις απο HR ;
    ποιος κωδικος ειναι;;

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

στο service manual η philips τον εχει σαν AT2078 στην HR οταν βαζεις αυτο το part number λεει οτι ειναι ο 80119

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

δυσκολος ειναι αν βρεθει.πηγαινε σεενα καταστημα να δει ανμπορει αν τον παραγειλλει.κοιτα κωδικο και σε classic

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Θέμα κόστους και εργοστασίου συναρμολόγησης.
    Κάτι σαν τις SOny Trinitron απο το εργοστάσιο της Ισπανίας.
    Εγώ δεν αγοράζω ούτε λάμπες philips εξοικονόμησης μετά από τις δυο στις δυο off που μου βγήκαν μέσα σε ένα 6μηνο (πιο χάλια και απο τις μάπα του ΙΚΕΑ).

Οξειδωμένοι ακροδέκτες εξαρτημάτων (απο κακή αποθήκευση πιθανά) που τα αγκάλιαζε η κόλληση προσφέροντας κυρίως μηχανική επαφή και ελάχιστα ηλεκτρική.

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgenikaia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη και Δημήτρη. Έκανα ένα πέρασμα όσες μπορούσα (όχι πάρα πολλές αλλά γύρω από τον μτ). Την έχω και δουλεύει κανα 5ωρο τώρα και δείχνει οκ. Δεν την πετάω γιατί έχει και ράδιο αυτό το μοντέλο και τη γουστάρω πολύ. Να είστε καλά. Καλή συνέχεια.
    Το μοντέλο δεν το ξέρω αλλά όπως και να'χει ακούω πρωτη φορα για....ραδιοτηλεόραση
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
    PHILIPS και ψυχρες εινα ΔΕΔΟΜΕΝΟ.Που να δεις παλιοτερα τι γινοταν,την περναγες ολη για να εισαι σιγουρος.Ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
    Βάλε και τα τυπωμένα που ήταν σαν τσιγαρόχαρτα....σαν τα ακατονομαστα στην υπογραφή μου ένα πράμα,μονο που δεν θελουν σφυρί. Ψυχρές εχουν όπως και πολλές ιδιοτροπίες....πέρσι ενα ρ/κ μου έβγαλε το λάδι για κάτι πυκνωτές....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέμα κόστους και εργοστασίου συναρμολόγησης.
    Κάτι σαν τις SOny Trinitron απο το εργοστάσιο της Ισπανίας.
    Εγώ δεν αγοράζω ούτε λάμπες philips εξοικονόμησης μετά από τις δυο στις δυο off που μου βγήκαν μέσα σε ένα 6μηνο (πιο χάλια και απο τις μάπα του ΙΚΕΑ).

Οξειδωμένοι ακροδέκτες εξαρτημάτων (απο κακή αποθήκευση πιθανά) που τα αγκάλιαζε η κόλληση προσφέροντας κυρίως μηχανική επαφή και ελάχιστα ηλεκτρική.
    Εμένα μου κάηκε πριν μια βδομαδα η τελευταία μετα από 11 χρόνια....αλλά απότι έχω δει τις έχουν σκαρτέψει....δες κι αυτό http://pavouk.org/hw/lamp/en_index.html#philipsgenie11w
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας