Το γεγονός ότι πολλά πόδια δείχνουν 0Ω δεν είναι ένδειξη βλάβης καθώς πολλά τυλίγματα σε αυτούς τους μ/ς (των οποίων τα άκρα καταλήγουν στα κάτω πόδια του εξαρτήματος) έχουν λίγες σπείρες από σχετικά χοντρό σύρμα.
Το γεγονός ότι πολλά πόδια δείχνουν 0Ω δεν είναι ένδειξη βλάβης καθώς πολλά τυλίγματα σε αυτούς τους μ/ς (των οποίων τα άκρα καταλήγουν στα κάτω πόδια του εξαρτήματος) έχουν λίγες σπείρες από σχετικά χοντρό σύρμα.
σωστο αυτο αλλα απο την βεντουζα προς τα ποδια δεν περνω καμια ωμικη μετρηση ειναι σαν να υπαρχει διακοπη ετσι πρεπει να ειναι η τα εχει παιξει παντως σε ενα προγραμματακι με βλαβες philips που ειχε ανεβασει καποιος εδω μεσα ειδα οτι το συμπτωμα που εχει η τηλεοραση αντιστοιχη στο μ/τ και σιγουρα στο but111apx που ειναι ετσι και αλλιως καμμενος
αυριο παω για ανταλακτικα και γενικα απο οσο εψαξα στο internet ο μ/τ δεν εχει και πολλα οποτε για καλο λεω να τον αλλαξω
thanks για την ενημερωση filman
Η υψηλή τάση που βγαίνει από τον μ/σ υψηλής είναι συνεχές μεταβαλλόμενη και η εξομάλυνση γίνεται από την χωρητικότητα της τελευταίας ανόδου της crt,
φυσικά λοιπόν δεν πρέπει να πάρεις κάποια ωμική τιμή, αν δεις στο σχέδιο του μ/σ που σου ανέβασα θα δεις τρία διοδάκια (και το - να βάλεις στην βεντούζα η τάση του πολυμέτρου δεν φτάνει για να ξεπεράσει την Vfwd των διόδων).
FILMAN (03-10-11)
εχεις απολυτο δικιο κατι αλλο τωρα λιγο ποθ εψαξα σημερα για μ/τ δεν βρηκα υπαρχει καποιο καταστημα απο ελλαδα για να παρω και αν οχι εχει παραγγειλη κανεις απο HR ;
στο service manual η philips τον εχει σαν AT2078 στην HR οταν βαζεις αυτο το part number λεει οτι ειναι ο 80119
δυσκολος ειναι αν βρεθει.πηγαινε σεενα καταστημα να δει ανμπορει αν τον παραγειλλει.κοιτα κωδικο και σε classic
Θέμα κόστους και εργοστασίου συναρμολόγησης.
Κάτι σαν τις SOny Trinitron απο το εργοστάσιο της Ισπανίας.
Εγώ δεν αγοράζω ούτε λάμπες philips εξοικονόμησης μετά από τις δυο στις δυο off που μου βγήκαν μέσα σε ένα 6μηνο (πιο χάλια και απο τις μάπα του ΙΚΕΑ).
Οξειδωμένοι ακροδέκτες εξαρτημάτων (απο κακή αποθήκευση πιθανά) που τα αγκάλιαζε η κόλληση προσφέροντας κυρίως μηχανική επαφή και ελάχιστα ηλεκτρική.
Το μοντέλο δεν το ξέρω αλλά όπως και να'χει ακούω πρωτη φορα για....ραδιοτηλεόραση
Βάλε και τα τυπωμένα που ήταν σαν τσιγαρόχαρτα....σαν τα ακατονομαστα στην υπογραφή μου ένα πράμα,μονο που δεν θελουν σφυρί. Ψυχρές εχουν όπως και πολλές ιδιοτροπίες....πέρσι ενα ρ/κ μου έβγαλε το λάδι για κάτι πυκνωτές....
Εμένα μου κάηκε πριν μια βδομαδα η τελευταία μετα από 11 χρόνια....αλλά απότι έχω δει τις έχουν σκαρτέψει....δες κι αυτό http://pavouk.org/hw/lamp/en_index.html#philipsgenie11w
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!