εδω ειναι το σασι WAX2
http://www.4shared.com/file/hfBMzLAs...40S2400__.html
εδω ειναι το σασι WAX2
http://www.4shared.com/file/hfBMzLAs...40S2400__.html
bestcriss & Σπυρο διαβασα ολα τα posts στο link ποιο πανω και πραγματικα εχω παθει πλακα με το ποσο ασχοληθηκατε ολοι στο forum με αυτη την βλαβη. Δεν ξερω αν μπορω να ασχοληθω τοσο πολυ με την τηλεοραση αλλα θα κανω την προσπαθεια. οχι τωρα βεβαια αλλα απο αυριο μετα την δουλεια. παντος ευχαριστω και αν θελετε πειτε μου απο που να αρχισω το ψαξιμο.... Καλο Βραδυ
Άλκη δεν ξέρω τη μπορεί να φταίει, εγώ στην θέση σου προτού πάω στην main θα ξεκινούσα με το τροφοδοτικό (δεν είναι πάντα σωστά τα error codes).
Kdl_xxS2010.jpg
Οι τάσεις που μετράς όταν γίνεται on είσαι σίγουρος πως είναι ok αν έχεις παλμογράφο για δες μήπως έχουν κάποια σοβαρή κυμάτωση ή στιγμιαία πέφτουν (ιδιαίτερα η 3,3).
λοιπον Σπυρο οι τασεις που μετρησα με το led πρασινο ειναι στην cn6202 στο 1&2= 13,97v στο 5=3,41v 7&8=12,55v 11=36,7 13&14=18,56
kai στο cn6203 sta 2,3&4=3,39v kai 9,10,11,12=18,58v το πρασινο led παραμενει ανοιχτο για περιπου 5 λεπτα μετα κλεινει το ρελε και αναβει το κοκκινο 2 φορες καθε 3" τοτε ολες οι τασεις ειναι 0 εκτος απο το 5 στην cn6202 που παραμενει 3,41v
Το backlight ανάβει (έστω για λίγο)?
Δοκίμασε να βγάλεις και το connector από την t-con να δεις αν κάνει το ίδιο πράγμα.
Καλημέρα
οχι το backlight δεν αναβει (το δοκιμασα σε σκοταδι) και χωρις το t-con. στο connector του t-con δεν εχω 5v. τοσα δεν θα επρεπε να εχω?
Κοίτα στην main εκεί που πάει η φύσα από το τροφοδοτικό πρέπει να έχει κάποιες ασφάλειες smd.
Αν αυτές είναι ok τότε μέτρα αν βγαίνουν οι παρακάτω τάσεις
Kdl_xxS2010.jpgKdl_xxS2010_2.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spiroscfu : 22-09-11 στις 13:51
καλησπερα σε ολους. Τωρα γυρισα απο την δουλεια και επεσα με τα μουτρα στην αλλη δουλεια... Φιλε Σπυρο στην φυσα εχω τα volts οπως πρεπει και απο τις 6 smd βγαινουν οι τασεις κανονικα. ολα αυτα οσο το πρασινο led ειναι on. επομενο βημα?
Οι τάσεις στα σημεία που σου ανέβασα (την στιγμή που είναι on).