ο δεκτης δικος μου ειναι. ειναι combo.
παλια δε δουλευε(τιποτα, νεκρος) και του ειχα αλλαξει 3 πυκνωτες http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=56423. αλλα τιποτα. επειδη ειχα κ αλλους δεκτες και καθολου χρονο το αφησα.
προσφατα τον ξεθαψα απο την αποθηκη γιατι θα το χρειαστω σε 2 βδομαδες. και ειπα να ριξω μια ματια, δουλευαν πλεον τα 7 segment αλλα δεν ειχε εικονα, σημερα το ειδα, δουλευει κανονικα (λιγο κολλαει βεβαια). αλλα δε πιστευω να δουλευει για πολυ...
μακαρι να φταιει το τροφοδοτικο... θα δω καποια στιγμη τα υλικα του ενα-ενα. αλλα δε πιστευω να φταιει το τροφοδοτικο γιατι οταν ειχε χαλασει εβγαζε τιμες πολυ καλες και χωρις και με το main κυκλωμα...
μαλλον αλλαζει το duty-cycle οπως λεει και ο Σπύρος . αλλα δέ νομιζω να έχει τη δυνατότητα να το αλλάζει αυτόματα.
Θάνο ο οπτοζευκτης θα μπορούσε να φταίει αλλα οχι επειδη είναι χαλασμένος αλλα επειδή κάτι χαλασμένο το επηρεάζει και αυτό γίνεται όταν συνδέω το main κυκλωμα.
τωρα βέβαια δέ μπορω να το ελέγξω τη συσκευη οπως θα ήθελα (δεν εχω παλμογράφο) αλλα οταν με το καλο μου ερθει θα του αλλάξω τα φωτα.