Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 50

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη yanis
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

ο δεκτης δικος μου ειναι. ειναι combo.
    παλια δε δουλευε(τιποτα, νεκρος) και του ειχα αλλαξει 3 πυκνωτες http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=56423. αλλα τιποτα. επειδη ειχα κ αλλους δεκτες και καθολου χρονο το αφησα.
    προσφατα τον ξεθαψα απο την αποθηκη γιατι θα το χρειαστω σε 2 βδομαδες. και ειπα να ριξω μια ματια, δουλευαν πλεον τα 7 segment αλλα δεν ειχε εικονα, σημερα το ειδα, δουλευει κανονικα (λιγο κολλαει βεβαια). αλλα δε πιστευω να δουλευει για πολυ...
    μακαρι να φταιει το τροφοδοτικο... θα δω καποια στιγμη τα υλικα του ενα-ενα. αλλα δε πιστευω να φταιει το τροφοδοτικο γιατι οταν ειχε χαλασει εβγαζε τιμες πολυ καλες και χωρις και με το main κυκλωμα...

μαλλον αλλαζει το duty-cycle οπως λεει και ο Σπύρος . αλλα δέ νομιζω να έχει τη δυνατότητα να το αλλάζει αυτόματα.
    Θάνο ο οπτοζευκτης θα μπορούσε να φταίει αλλα οχι επειδη είναι χαλασμένος αλλα επειδή κάτι χαλασμένο το επηρεάζει και αυτό γίνεται όταν συνδέω το main κυκλωμα.

τωρα βέβαια δέ μπορω να το ελέγξω τη συσκευη οπως θα ήθελα (δεν εχω παλμογράφο) αλλα οταν με το καλο μου ερθει θα του αλλάξω τα φωτα.

Το avatar του χρήστη Thanos10
    Μέλος
    Όνομα
    θανος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Γιαννη κοιτα τα υλικα γυρω απο το TL431 και το optocoupler διοδους και κανε μια δοκιμη με αλλο φορτιο π.χ μια λαμπα μικρη να δεις αν η ταση αν ανεβαινει.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

οκ θα το κοιταξω. το είχα δοκιμάσει με απλη αντισταση και ηταν οκ. με 1Κ έπεφτε η τάση στο 11.5V με 10Κ, 12V

Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Αποστόλης1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο, έχω την εντύπωση ότι τις παύλες τις έβγαζε όταν πέρναγες νέο ΤοΗ...
    (με την ευκαιρία κυκλοφόρησε και φετινό!! αυτό θα πει υποστήριξη) οπότε έπρεπε να περαστούν τα σεττινξ, γιαυτό ρωτάω αν είναι δικός του.
    Αποστόλη στον δικό μου 5400 όταν περνούσες το firmware άναβε κανονικά μετά περνούσα τα settings για να μην παιδεύομαι, αν για κάποιο λόγο έχανε τα settings συνήθως από παρασιτικό θόρυβο του psu τότε έβγαζε τις παύλες και "τίποτα" αν του περνούσες νέα settings έπαιρνε και πάλι μπρος.
    Για το νέο toh αναφέρεσαι στον 5400 γιατί τον έχω παροπλισμένο κάποια χρόνια (ανοίγει τίποτα εκτός σειριακής?).

Γιάννη η 1ΚΩ όπως σου ξαναείπα δεν είναι φορτίο (για αυτό το τροφοδοτικό) ο Θάνος σου είπε κάποια 12V λάμπα.
    Επίσης το να έχει 1 με 1,5V παραπάνω δεν λέει κάτι αυτά τα τροφοδοτικά δεν είναι σταθεροποιημένα απλά έχουν μια τυπική σταθεροποίηση από την ανάδραση τους, πρόβλημα θα υπήρχε αν η τάση ήταν μικρότερη κατά 1V εκτός και αν οι πυκνωτές δεν φλιτάρουν καλά κάποια τάση και περνάει αρκετός θόρυβος σε κάποια τροφοδοσία που αυτό για να το αποκλίσεις θέλεις παλμογράφο ή άλλαγμα όλους τους πυκνωτές (στο psu).

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiroscfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη η 1ΚΩ όπως σου ξαναείπα δεν είναι φορτίο (για αυτό το τροφοδοτικό) ο Θάνος σου είπε κάποια 12V λάμπα.
    .
    ποια η διαφορα?

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Στο ότι με 1ΚΩ το ρεύμα που θα ζητηθεί από το παλμοτροφοδοτικό θα είναι 12/1000=0,012Α.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

και με τη λαμπα ποσο?

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiroscfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποστόλη στον δικό μου 5400 όταν περνούσες το firmware άναβε κανονικά μετά περνούσα τα settings για να μην παιδεύομαι, αν για κάποιο λόγο έχανε τα settings συνήθως από παρασιτικό θόρυβο του psu τότε έβγαζε τις παύλες και "τίποτα" αν του περνούσες νέα settings έπαιρνε και πάλι μπρος.
    Για το νέο toh αναφέρεσαι στον 5400 γιατί τον έχω παροπλισμένο κάποια χρόνια (ανοίγει τίποτα εκτός σειριακής?).

Γιάννη .............................. (στο psu).
    Σπύρο το ΤοΗ που λέω, είναι για τον 5400 κιεγώ παροπλισμένο τον έχω γιατί δεν με εξυπηρετούσε (αποθήκευε μέχρι 16 δορυφόρους -καλός για Diseq, αλλά όχι για κινητό 95A-30Δ - και δεν ξέρω τι ανοίγει.
    Αφου θυμάσαι για τα settings δεν επιμένω.

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Ο παππούς 12 χρονών και ακόμη βαστάει.

Humax ToH3.4 HoTplugged v11.5 - 2011-01-08
    -- Version: A --
    ============================
    - AustriaSat fix (cryptoworks) on 19.2E
    Important information for Humax-5400-users and File-Guys:
    As soon as EMU-decryption of ORF and/or AustriaSat will be over,
    you should delete (= value "00 00 00 ...") all Keys related to
    ORF (Provider-ID "0D0540") and/or AustriaSat (Provider-ID "0D0510").
    This deletion will make sure that subscriber cards for ORF or
    AustriaSat can work in an external CAM.

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thanos10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη κοιτα τα υλικα γυρω απο το TL431 και το optocoupler διοδους και κανε μια δοκιμη με αλλο φορτιο π.χ μια λαμπα μικρη να δεις αν η ταση αν ανεβαινει.
    Θάνο βάζοντας φορτίο μόνο στα 12ν δεν το βρίσκω σωστό, άλλωστε με 1ΚΩ πέφτει.Μπορεί να βάλει παράλληλα μια 470Ω να δει πόσο μεταβάλλεται.
    Αν από τα 12 βγάζει τα 15/18ν για το LNB, ενώ είναι σε λειτουργία επίγειου μπορεί να ανέβει η τάση.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας