Καλύτερα αφαίρεσε το τρανζίστορ της 1ης εικόνας και μέτρα στο σημείο της βάσης αν αλλάζει η τάση πατώντας ΟΝ/ΟΦΦ.
Καλύτερα αφαίρεσε το τρανζίστορ της 1ης εικόνας και μέτρα στο σημείο της βάσης αν αλλάζει η τάση πατώντας ΟΝ/ΟΦΦ.
Αποστόλη καλύτερα να ξεκινήσει από την αρχή,
εγώ θα σου έλεγα να δεις αν αλλάζει καταστάσεις το pin19 του TMP (0V ή 0,7V) αν ναι συνεχίζεις στο συλλέκτη του επόμενου transistor και αν είναι οκ και αυτό πας στο τελευταίο (στο adj του lm).
Τώρα το πρόσεξα, σωστά το πιν του μ/ε είναι pulldown (και αν έχει διαρροή μεταξύ b-e δεν θα έχει τάση).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spiroscfu : 08-09-11 στις 22:06
ισως και ο πυκνωτης στο ποδι του lm μου εχει τυχει 2 φορες σεαυτο το σασσι αλλα να ελεγξει και το τρανζιστορ που λεει ο Αποστολης
Αυτό λέω Σπύρο, αλλά να μετρήσει χωρίς το τρανζ. γιατί αν έχει διαρροή ίσως να μη δει την μεταβολή στη βάση του.
Ναι Αποστόλη νόμιζα πως αναφερόσουν στο τρανζίστορ του lm (για αυτό μετά έκανα την διόρθωση).
ΟΚ Σπύρο κιεγώ έκανα ανανέωση χωρίς σύνδεση και δεν είδα την διόρθωση .
Αν έφταιγε ο πυκνωτής Τάκη δεν θα είχε μεταβολή με ή χωρίς την αντ/ση.
Δυστυχώς δεν είναι κανένα τραντζίστορ ολα είναι οκ. Εμένα μου φαίνεται σαν να πάει να κάνει ελέγχους στο ξεκίνημα κάτι βρήσκει και δεν ξεκινάει .
θα την αφήσω έτσι . Δεν με χαλάει . Πάντως αν κάτι σκεφτήτε πέστε το μάλλον για ολοκληρωμένο που δυσλειτουργεί φαίνεται . .
Κάτι ακόμα που με φόβησε ενώ έκλεισα την τηλεόραση και πήγα να μετρήσω ακόμα δεν ακούμπισα το πολύμετρο και σε απόσταση 2cm έβλεπα αστραπούλες πάνο στον ακροδέκτη και έφαγα και ενα σουτ. Το ίδιο έγινε και με την τρόμπα που είναι πλαστικό να γίνεται στην επιφάνεια του πλαστικού μικρές αστραπούλες ...
Ολα αυτά στα κυκλώματα χαμηλής τάσης 8V ??????
Ετσι είναι στις τηλεοράσης ??. Πάντως με αναμένη να παίζει η τηλεόραση είναι φυσιολογικό αυτό ???? Πώς μετράμε σε λειτουργία την τηλεόραση ????
Μήπως η τηλεόραση έχει καμιά διαροή υψηλής ???