Κοίτα εδώ αν έχεις κάποια επιπλέον απορία ρώτα http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=58040
Κοίτα εδώ αν έχεις κάποια επιπλέον απορία ρώτα http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=58040
Εχουμαι και λέμε Καμένα ήταν
το TDA8362E
to TDA3654
μετασχηματιστής υψηλής .
Απο μεταχειρισμένη τηλεόραση πήρα τα παραπάνω εκτός το tda3654 που ήταν καινούργιο .
Αποτέλεσμα :
Με το που έβαλα την τηλεόραση στην μπρίζα άναψε !!! . ρύθμισα το focus k.l.p. .
Οταν την έσβησα και πήγα να την ανάψω πραμένει στην αναμονή .
Το led φωτοβολή εντονα σε κατάσταση αναμονής και όταν δείνω σήμα να ανάψει αναβοσβήνει το led . Φαίνεται κοινός ότι πάει να ανάψει αλλα κάτι βρήσκει και μπαίνει σε κατάσταση αναμονής .....
κανείς καμία ιδέα .... Πρέπει να είμαι στην ουρά οτυ γαιδαριού αλλα δεν ξέρω τι άλλω να κάνω ..... μάλλον θα πάει για ανακύκλωση και το γ...ω είναι οτι χρόνια δεν έχεο δουλευτεί ολα είναι καινούργια μέσα της ...
Όταν αναβοσβήνει το led σου ρίχνει και την τροφοδοσία της υψυλής B+.
Συνέχεια ....
Αν αφαιρέσω την 1Κ στον κοκινο κυκλο η τηλεόραση ανάβει κανονικά και παίζει ...... αλλά δεν μπαίνει σε αναμονή . Κλείνεις απο τον διακόπτη , ανάβεις απο τον διακοπτη .
Παιδιά είμαστε μάλλον στο τέλος ....
Βοήθεια όποιος μπορεί ....... model philips το 21pt136b/15 και όχι αυτό που έβαλα κατά λάθος στην αρχή .
λέτε το TMP47C1632 που έχω καιτο σχέδιο στο κοκκινο τετράγωνο να έχει πρόβλημα ????
Αν την έχω με τον διακόπτη θα κάψω τίποτα ??
Παρατήρησα αν πατήσω απο το τηλεκοντρόλ να κλείσει το LED φωτοβολή σαν να είναι σε αναμονή , δεν έχω ήχω αλλά έχω εικόνα .... αν πάω τα κανάλια μπρός πίσω ξανά έχω ήχο σαν να έχει ανοίξει .....
καμιά ιδέα ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JIM_6146B : 08-09-11 στις 20:24
αν δουλεψει για 2 λεπτα και την σβησεις ανοιγει αμεσως ή κανει τα ιδια;;
Αφού αποσύνδεσα την 1κ ολα μια χαρά . Την κλείνω απο τον διακόπτη , την ανάβω απο τον διακόπτη ολα καλά .
Δες τα σχέδια μπορεί να είναι αρπαγμένο το TDA8362E . Σε εσένα τι έκανε ??
Μπορεί κάποιος με τις παραπάνω περιγραφή να εντοπήσει το πρόβλημα ?? Απο ελέγχους δεν έχω βρεί άλλα προβληματικά εξαρτληαμτα .