αλλαζω αυτα να παρει μπρος και μετα συνεχιζω με τισ μετρησεις που μου εδωσες ε?
αλλαζω αυτα να παρει μπρος και μετα συνεχιζω με τισ μετρησεις που μου εδωσες ε?
αλλαξα τη γεφυρα! δεν εβαλα την D4SB60L αλλα ειναι αντιστοιχη 600v 4A! δεν εχω ακομα 220 βολτ στη γεφυρα! ουτε dc! τι να πω!!!
τι διοδο δεν την αλλαξα ακομη γιατι δε βρηκα σημερα με ταχυτητα 3.5ms!
δεν μπορω να σκεφτω τι τα κοβει τα 220 πριν τη γεφυρα!!!
εχει καμμια ασφαλεια-προστασια μεχρι εκει? απο τα 220 της πριζας ποιαειναι η διαδρομη μεχρι τη γεφυρα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tioklou : 23-08-11 στις 20:11
Φίλε μου από ότι κατάλαβα η τηλεόραση έχει stand-by τροφοδοτικό , για αυτό το λόγο υπάρχουν και δύο ρελέδες που ο ένας είναι για απομαγνήτιση και ο άλλος για να δίνει στο main τροφοδοτικό.
Για να μην έχεις 220V στην γέφυρα μάλλον δεν κλίνει ο ρελές, που για να κλήσει όμως πρέπει να πάρει εντολή από τον μ/ε που αυτός όμως πρέπει να έχει τροφοδοσία.
Με λίγα λόγια πρώτα πρέπει να σου ανάψει το ενδεικτικό λαμπάκι της tv και για να γίνει αυτό πρέπει να δεις γιατί δεν δουλεύει το stand-by τροφοδοτικό.
alex504 (03-11-11)
ναι καταλαβα λογικο! αυτο δηλαδη μπορω να το παρακαμψω και να ενεργοποιησω το ρελε με εκτος το σταντ μαι τροφοδοτικο? στην πλακετα D ειναι το τροφοδοτικο αυτο?
Δεν ξέρω το ποιο πιθανόν όμως είναι να είναι στην πλακέτα του τροφοδοτικού βάλε καμία photo από αυτήν ή το σχέδιο να σου πω.