τοροειδης δεν ειναι αυτος ο μετασχηματιστης.εχεις standby ή ειναι νεκρη;;αν ειναι βγαλε το BU808DFX στον αερα-λογικα τωρα θα εχεις standby.αλλαξετο και μαζι τους πυκνωτες παλμου που ειναι διπλα του.
τοροειδης δεν ειναι αυτος ο μετασχηματιστης.εχεις standby ή ειναι νεκρη;;αν ειναι βγαλε το BU808DFX στον αερα-λογικα τωρα θα εχεις standby.αλλαξετο και μαζι τους πυκνωτες παλμου που ειναι διπλα του.
alex504 (06-11-11)
Οταν τη βαζω στη μπριζα αναβει το λαμπακι μπροστα αλλα τρεμοπαιζει μαζι με το θορυβο που κανει. Οταν παταω το τηλεκοντρολ κανει να παει να ανοιξει γιατι τι τσιτσιρισμα γινετε πιο εντονο οποτε παταω το κουμπι,που συμαινει οτι περνει την εντολη αλλα κλαταρει στην...ανυφορα.
Σε πιος πυκνωτες αναφερεσε ,μπορεις να ριξεις ενα βελακι στη φωτο να καταλαβω /?
"Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"
Ευχαριστω για την απαντηση
Υπαρχει περιπτωση να ειναι ο μετασχηματιστης υψηλης τασης (συμφωνα με τα συμπτωματα που ανεφερα ) καμενος ?
"Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"
πρεπει να βαλεις λαμπα στο συλλεκτη του BU808DΧ
alex504 (06-11-11)
Aν παλι δεν παρει μπροστα εχεις να βγαλεις πραμαααααααααααα!....αστειευομαι....νομιζω οτι οι δυο κερραμυδι πυκνωτες αλλαγη (απεναντι απο βυσμα τρ/σιας) και θα αλλαζα και τρζισρ ισχυος.....φθηνο ειναι για να ειμαι και σιγουρος....παντως δεν μας ειπες τι γινεται απο τη κατω πλευρα του κυκλωματος (εκει ειναι παντα η αλλη οψη του φεγγαριου που λεει ιστοριες ομως βγαλμενες απο τη κρυπτη....)
Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους
Νίκο άλλαξε το BU808DF(προσοχή όμως γιατί κάποια δεν "κάθονται" σωστά και μετά από λίγο χρονικό διάστημα καίγονται.Εγώ βάζω αντίστοιχο που το προμηθεύομαι από την ASWO gr και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.),τον πυκνωτή 10μF που βρίσκεται κάτω από την βατική αντίσταση της φωτογραφίας σου και να κολλήσεις ξανά τα υλικά που έχουν σχέση με τον παλμό υψηλής.
Εγώ Παναγιώτη έχω και λάμπα για τον συλλέκτη και λάμπα μετά για την δόκιμη για να φάει το φορτίο η λάμπα και όχι τα καημένα τα ανταλλακτικά που έχω βάλει
![]()