προβλημα τηλεοραση thomson 21MT15CG αναβοσβήνει συνεχεια το λαμπακι την ανοιξα ομως δεν ειδα τιποτα περιεργο αν το ειχε κιαλοσ αυτο το προβλημα ασ μου πει thanks... εγω εντομεταξη θα ψαξω το manual
προβλημα τηλεοραση thomson 21MT15CG αναβοσβήνει συνεχεια το λαμπακι την ανοιξα ομως δεν ειδα τιποτα περιεργο αν το ειχε κιαλοσ αυτο το προβλημα ασ μου πει thanks... εγω εντομεταξη θα ψαξω το manual
Δοκίμασες να την ανοίξεις με RC, μια φορά που είχα το ίδιο πρόβλημα είχα ξαναπρογραμματίσει την eeprom αλλά τελικά το πρόβλημμα ήταν, που η tv είχε μπει σε child lock.
rc ενοης remote control? και αν μπηκε σε child lock τη κανο?
Δες αν ξεκινάει με τηλεκοντρόλ και βλέπουμε.
οχι δεν ξεκηνα παρατηρισα πως με το που που ανοιγο τον διακοπτη κανει εν ζζζζζζζζζζζζ... και ακομα ζεστενετε λιγο διπλα απο το διακοπτη ενα τετοιο IMG_4763.jpg ομως γραφει ph9356a δεν ξερω αν ειναι τρανζηστορ.. στον πυκνοτη εχω 300 βολτ...
sorry ρε Μάνθο δεν θυμάμαι κάτι άλλο, αυτό σωστά ζεσταίνει είναι για τον απομαγνητισμό και είναι PTC.
αρρα να μην το ξεκολησο... κατη μου λεει πως εχει προβλημα ο μετασχηματιστης που βγαζει της τασης απο εκει μαλον προερχετε και το ζζζζ πρεπει να βρω το manual και να δω της τασεις ε σωστα δεν αρχηνο
Αν εννοείς το μ/σ τροφοδοσίας δεν νομίζω, αυτές συνήθως βγάζουν πρόβλημα με τον fbt (μ/σ υψυλής).
Ο θόρυβος που ακούς από το παλμοτροφοδοτικό παίζει να είναι και σωστός (όταν δεν ξεκινάει).
Αν δεν κάνω λάθος το σασί είναι το ΤΧ 807 και αλλάζεις απευθείας δίοδο Ζένερ DP27 που είναι κοντά στη γέφυρα ανόρθωσης, τσεκάρεις το πηνίο RL51 που είναι κοντά στον μετασχηματιστή υψηλής και τις διόδους στην ανόρθωση DP37, DP38,DP40, DP25, DP26
Προαιρετικά θα άλλαζα και τι τρανζίστορ υψηλής BUH517TH ή το παρεμφερές του
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη duomax03 : 17-08-11 στις 22:19
duomax3
το buh517th που ειναι? αυριο θα τα ελεξω να δω...