Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Έχει και κλειδωμένο δίκτυο,
    πως να κάνω αναβάθμισή από το itunes στην 4.3.3 αφού το tinyumbrella δεν μου διαβάζει το ssh και ο server της apple έχει την 4.3.5.

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Τελικά κατάφερα να κάνω upgrade στην 4.3.5 και τώρα πάω για tethered ξεκλείδωμα,
    ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω downgrade στην 4.3.3 χωρίς να έχω τα παλιά ssh για untethered jailbrake.

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

το jailbreak γινεται, για να ξεκλειδωσει ομως θελει redsnow και αναλογα τη baseband -δεν ανοιγουν ολες.για downgade θα κατεβασεις την 4.3.3 και θα ανοιξεις το itunes.θαπατησεις shift +update και θα σου ανοιξει παραθυρο να επιλεξεις το αρχει οπου καταβασες αφου το μετονομασεις την καταληξη του σε ipsw

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παναγιώτη για να βάλεις ένα firmware στο iphone πρέπει να κάνεις upgrade από το itunes, αλλά αυτό ελέγχει πια είναι η τελευταία εκδοσή ios και μόνο αυτή σου επιτρέπει να περάσεις.
    Για downgrade υπάρχουν διάφορα καλούδια με γνωστότερο το tinyumbrella που με αυτό εκτός τον άλλον δημιουργείς ένα τοπικό server που μπερδεύει το itunes και κάνεις το downgrade,
    αλλά και πάλι δεν μου το έκανε, η δοκιμές για downgrade έγιναν με ios 4.3.3 - 4.2.1 - 4.1 original και custom από εμένα.
    Τέλος πάντων βαρέθηκα και θα το αφήσω στην 4.3.5, το κακό που έχει είναι πως είναι tethered.

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Μετά από αρκετό ψάξιμο έβγαλα άκρη για το firmware και την baseband, τα αναφέρω για όποιον ασχολείται (Προσοχή στο upgrade).
    Η τελευταία ios αυτήν την στιγμή για 3gs είναι η ios 4.3.5 με Bb 05.16.02, από την στιγμή που θα κάνουμε upgrade θα αναβαθμιστεί και η Bb στην τελευταία έκδοση με αποτέλεσμα αν είναι κλειδωμένο (simlock) να μην μπορεί να ξεκλειδώσει,
    το ultrasn0w υποστηρίζει Compatible Basebands: 01.59.00 | 04.26.08 | 05.11.07 | 05.12.01 | 05.13.04 | 06.15.00
    και δεν υποστηρίζει Not-Compatible Basebands: 02.10.04 | 03.10.01 | 04.10.01 | 05.14.02 | 05.15.04
    και χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος μέχρι ios 4.3.1.

Τι γίνεται τώρα αν πάμε στην 4.3.5, μπορούμε να κάνουμε downgrade.
    Ναι στο ios μπορούμε να κάνουμε αν έχουμε κρατήσει τα SHSH Blobs από την έκδοση που θέλουμε να κάνουμε downgrade, το πρόβλημα όμως είναι πως είναι αδύνατο να κάνουμε downgrade την Baseband παρά μόνο upgrade, στην περίπτωση μου μόνο στην 06.15.00 που αυτή όμως είναι η Bb από το ipod και θα ξεχάσουμε το gps στο iphone,
    τη γίνεται τώρα εάν δεν έχουμε κρατήσει τα SHSH, και εδώ μπορούμε να κάνουμε downgrade από την 4.3.5 στην 4.1 με τα shsh blobs από την apple και λίγο πήραγμα με το tinyumbrella
    αλλά η Bb θα παραμείνει ως έχει.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι,
    προτού κάνουμε οτιδήποτε να διαβάσουμε την ios και Bb version,
    εάν θέλουμε να κάνουμε upgrade στο ios φτιάχνουμε ένα custom ios με την συγκεκριμένη Bb με το sn0wbreeze, και έτσι έχουμε ένα αναβαθμισμένο iphone με ξεκλείδωτη modem firmware Bb.

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

ετσι ειναι σπυρο .εγω μπορω και περναω οποια firmware θελω με το τροπο που σου ειπα.στην τελικη απο το να το εχεις κλειδωμενο =αχρηστο του περνας απο το ipod και ξεχνας το gps που θελει να πληρωσεις το προγραμμα για να λειτουργησει.μα ξερεις πως τα iphone που ειναι αγορασμενα απο τους παροχους τησ Ελλαδας ειναι free simlock.

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Η το αφήνουμε ως έχει με την 5.16.2 και περιμένουμε, εγώ αυτό έκανα, τα μείον είναι που αυτό το καιρό δεν θα έχεις iphone αλλά ipod.

Το avatar του χρήστη rep
    Μέλος
    Όνομα
    Χρυσοστομος
    Περιοχή
    Μακροχωρι Βεροια

Προεπιλογή

9volto ??????υπαρχουν ακομα καποιοι που συνεργαζονται με αυτα τα ατομα????

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Ένας φίλος μου έδωσε για επισκευή ένα 3gs με πρόβλημα στο σήμα (no service), σε αυτό είχαν βάλει την 6.15.00 bd και το ios 5.

Από αρκετό ψάξιμο στο google είδα πως ξαναπερνούσαν την baseband και μετά jailbroke και unlock με το ultrasn0w,
    έγιναν όλα τα παραπάνω και δοκιμή σε downrade ios 4.1/4.2.1/4.3/5 και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο "σήμα τίποτα", το περίεργο είναι ότι τον πάροχο της κάρτας τον βλέπει κανονικά (στις ρυθμίσεις) και με το *3001#121345#* δεν κάνει τίποτα άσπρη οθόνη, ξέρει κάποιος κάτι ή πως μπορώ να καταλάβω αν είναι software ή hardware πρόβλημα?

Βρήκα και field test modes για αρκετές μάρκες για όποιον τα θέλει είναι εδώ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας