Νικο ο περσεας κανει μονο χοντρικη.δεν ξερω αν θα τον εχει διαθεσιμο γιατι μου εχουν πει πως ξεσκαρταρουν την αποθηκη τους
Νικο ο περσεας κανει μονο χοντρικη.δεν ξερω αν θα τον εχει διαθεσιμο γιατι μου εχουν πει πως ξεσκαρταρουν την αποθηκη τους
Σήμερα πήρα στα χέρια μου τον HR8768, αυτό όμως που είδα είναι ότι έχει δυο έξτρα καλώδια που βγαίνουν κάτω από τα ρυθμιστικά του screen και του focus και τα οποία δεν υπάρχουν στον μετασχηματιστή που φορά η τηλεόραση. Αυτά που θα συνδεθούν;
Τι εννοείς πως δεν είχε focus και screen ο παλιός?
Σπύρο ο παλιός έχει focus και screen κανονικά. Αυτό που διαφέρει στον νέο είναι ότι ακριβώς από κάτω απο τα ρυθμιστικά και εκεί που βρίσκονται τα pins, βγάζει και 2 καλώδια που ο παλιός δεν έχει.
Αν εννοείς αυτά, απλά βγαίνουν από κάτω και όχι από πάνω όπως στον παλιό.
Ο νέος (ΗR8768 ), είναι ακριβώς όπως αυτόν στην φωτό που ανέβασες. Έχει δηλαδή εκτός από την βεντούζα, επιπλέον 2 καλώδια που ένα αφορά το focus και το άλλο το screen. Στον παλιό αυτά δεν υπάρχουν. Το θέμα είναι πως θα συνδέσω τον νέο χωρίς να κάνω κάποιο λάθος;
Τα δυο αυτά έξτρα καλώδια που βγάζει ο νέος είναι κόκκινα με το ένα να είναι πιο χοντρό από το άλλο. Το χοντρό αφορά το focus και το ψηλό το screen;
Επομένως τα δυο επίμαχα καλώδια του νέου μ/σ θα συνδεθούν στις πίστες της πλακέτας που θα μείνουν κενές από την αφαίρεση του παλιού, που δεν έβγαζε τις λήψεις αυτές με καλώδια αλλά με Pins, να υποθέσω;
Γιάννη το focus θα το βγάλεις στριφτά από την βάση της οθόνης και θα βάλεις το χοντρό από τον HR και το ψιλό στην αντίστοιχη θέση του screen.
Φίλε Σπύρο νομίζω ότι δεν κατάλαβες τον προβληματισμό μου. Από τον παλιό μ/σ φεύγει ένα και μόνο ένα καλώδιο και είναι της βεντούζας. Ο νέος που αγόρασα βγάζει εξωτερικά τα 2 καλώδια για το focus και screen. Το θέμα μου είναι πως θα συνδέσω τον νέο στην θέση του παλιού που δεν έβγαζε τα 2 αυτά εξτρά καλώδια.