πιστευετε οτι γινεται αυτο το πραμα?
πιστευετε οτι γινεται αυτο το πραμα?
reflow ειναι αλλα με φλογιστρο-γινεται αλλα θελει προσοχη!!!!αλλα αν ζεσταινεται το λαπτοπ υπερβολικα θα ξανακανει το
ιδιο προβλημα
το ιδιο ακριβως εκανα και εγω χωρις το φλογιστρο γτ το φοβαμε και απο θερμοκρασια δεν κλεινη πια βαιβεα παιζει ρολο και τη laptop εχεις π.χ. ο αδελφος μου εχει ενα sony vaio και το ειχε χρισοπληροσει και εγω πηρα ενα lenovo το οποιο κατο απο το ανεμιστιρακη δεν υπηρχε ανοιχτη διοδος για τον αερα και ετσι εκοψα εγω να παιρνει αερα και ολα κομπλε ενω του αδελφου μου μια χαρα ειναι με τις τριπλασιες ωρες λειτουργιας
η διαφορα ειναι οτι δεν λειτουργουσε η καρτα γραφικων και μετα το ζεσταμα ξαναλειτουργησε πως το εξηγητε αυτο...παραβλεπουμε το θεμα του modding για την ψυξη του μηχαναματος. πως ειναι δυνατον να επανηλθε στη ζωη η καρτα γραφικων ενω δεν αναβε η οθονη?
δεν πεθανε για να επανελθει στην ζωη... στην ουσια ξακακολλησε την "καρτα γραφικων" που ειχε ξεκολλησει απο την μεγαλη θερμοκρασια...
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Μαλιστα, εξυπνη λογικη οποτε εξ'ου και η εφαρμογη σε περιπτωση παρομοιας βλαβης σε hp μηχανακια.φεεετααααααααα.
μπακαλιστικη ............ειναι αλλα σε ικανοποιει για λιγο(το αποτελεσμα)
εχω ενα dv6000 και παρουσιασε αυτο το προβλημα περσι. Εκανα αυτο με το φλογιστρο και παιζει ενα χρονο τωρα. Στις δεκα φορες ομως θα σου πιασει η μια. Για σιγουρη δουλεια θα σου προτεινα να πας σε καποιον επαγγελματια. πχ http://www.techsys.gr ειμαι πολυ ευχαριστημενος μαζι τους κανουν και εκπτωση στα μελη του φορουμ
Καλησπερα σε ολους.Δυο χρονια συνεχεια αναμμενο HP και δεν εχει παθει τιποτα γιατι?Βαση με δυο ανεμιστηρες.Μη τρελλαθουμε κιολας περιμενετε απο ενα μονο ανεμιστηρα να κρυωσει ολο το laptop?
έχει συζητηθέν και αναλυθεί , το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει απο τις υψηλές θερμοκρασίες !
οπότε ακόμα και να το επισκευάσεται με reflow , reφλογιστρο κλπ κλπ , αν δεν λυθεί το θέμα της ψύξης , δεν θα το χαρείτε για πολύ καιρό !