Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 77

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη duomax03
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ο ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας. Αυτός που φυσάει τον κρύο αέρα προς τα έξω. Αυτός είναι ο πυκνωτής λειτουργίας του συγκεκριμένου μοτέρ. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το πρόβλημα.)
    Α οκ κατάλαβα. Δεν ανέφερα αυτόν.

Ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά από το 1993. Πυκνωτής απόζευξης βραχυκυκλωμένος δεν μου έχει τύχει ποτέ.
    Έχεις το σεβασμό μου ( βλέπω έχεις 5000 posts )και χωρίς να θέλω να γίνω «ξερόλας» και να στο παίξω «εξυπνάκιας» ο βραχυκυκλωμένος πυκνωτής απόζευξης αποτελεί κλασσική βλάβη βραχυκυκλωμένου φορτίου ενός τροφοδοτικού. Αν η αντίσταση που βλέπει το τροφοδοτικό είναι μικρότερη από 2 Ω, τότε αυτό υποδηλώνει κάποιο βραχυκύκλωμα που είτε οφείλεται στην ένωση καλωδίων είτε σε βραχυκύκλωμα του πυκνωτή απόζευξης
    duomax3

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από duomax03 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο βραχυκυκλωμένος πυκνωτής απόζευξης αποτελεί κλασσική βλάβη βραχυκυκλωμένου φορτίου ενός τροφοδοτικού. Αν η αντίσταση που βλέπει το τροφοδοτικό είναι μικρότερη από 2 Ω, τότε αυτό υποδηλώνει κάποιο βραχυκύκλωμα που είτε οφείλεται στην ένωση καλωδίων είτε σε βραχυκύκλωμα του πυκνωτή απόζευξης
    Οι πυκνωτές απόζευξης είναι στο 99% των περιπτώσεων κεραμικοί ή ΜΚΤ και στο 1% τανταλίου. Οι τανταλίου συνήθως σκάνε (δεν βραχυκυκλώνουν) ενώ οι κεραμικοί ή οι πολυεστερικοί απλώς δεν χαλάνε. Δεν υπάρχουν ισχυρά μεταβατικά φαινόμενα στις γραμμές τροφοδοσίας για να τους καταστρέψουν.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας