Βαλε τον θερμοστατη στο χαμηλο (δλδ 1) και αν δεν λιωσει ο παγος μεσα σε μια μερα μαλλον εχει χασει τα υγρα του.
Παντως δεν φταιει που το εβαλες αμεσως στην πριζα.
Βαλε τον θερμοστατη στο χαμηλο (δλδ 1) και αν δεν λιωσει ο παγος μεσα σε μια μερα μαλλον εχει χασει τα υγρα του.
Παντως δεν φταιει που το εβαλες αμεσως στην πριζα.
ευχαριστω για την απαντηση, σε δυο μερες που θα παω θα το δοκιμασω και αν οντως δεν λιωση ο παγος θα αλλαξω τα υγρα του. ειναι κατι που μπορω να το κανω εγω η χρειαζεται μετρητες και ιστοριες που δεν εχω ? αυτο το λεω γιατι διαφορετικα θα πρεπει να φωναξω καποιον απο την πολη αφου ο τοπικος ( του χωριου ) μαστορας ειναι καστορας και οχι μαστορας (το γιατι εξηγειτε στην αρχη ) , και το κοστος θα ξεφυγει σε τρελα επιπεδα για ενα μικρο ψυγειο.
ειλικρινα προτιμω να αγορασω ενα μανομετρο και οτι αλλο χρειαστει και να το κανω μονος παρα να φωναξω παλι τον ιδιο αχρηστο τοπικο μαστορα. εκεινον δεν θελω να του δωσω ενα ουτε ενα ευρω, απλα γιατι δεν το αξιζει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη epsavit : 24-07-11 στις 19:09
Αν το ψυγειο θελει υγρα πας για καινουργιο γιατι εχει εσωτερικη διαρροη. Η βλαβη αυτη δεν επισκευαζεται και το μονο που κανουμε ειναι συμπληρωμα και οσο κρατησει.
Αν πας σε αυτην την διαδικασια να ξερεις οτι απο την στιγμη που θα σου βαλει ο τεχνικος υγρα δεν θα πρεπει να το βγαλεις απο την πριζα γιατι θα τα χασει αμεσως.