ευχαριστώ παιδιά για τς οποίες απαντήσειςοπς είπα και στο πρώτο μου μνμ είναι δύσκολο να τραβηχτεί απο εκεί που είναι το ψυγείο , τελικά με κάτι ακροβατικά σήμερα κατάφερα να ψιλό δω απο πίσω , έχει ενα μοτέρ και απ οσο κατάλαβα το ηλεκτρολογικό του κύκλωμα είναι αρκετά απλό , δηλαδή το καλώδιο απ την πρίζα πάει στις συνδέσεις του συμπιεστή και απο κει βγαίνει και πάει μέσα στον θερμοστάτη , τώρα αν ήταν και τίποτα άλλο που δεν είδα .... τα λάστιχα του είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση , και η απόδοση του είναι πολύ καλή και με το παραπάνω θα έλεγα , θα μου πεις 7cm πάχος πάγου που πιάνει στην πλάτη πως να μην είναι
αλλά και όταν είναι μετά απο απόψυξη φρέσκο πάλι έχει πολύ καλή απόδοση , την απόψυξη την κάνουμε βγάζοντας το απ την πρίζα
αρα δηλαδή πέραν της αλλαγής του θερμοστάτη είναι εφικτό να γίνει και αυτό που είπα παραπάνω με πρόγραμμα στον χρονοδιακόπτη όπως λεει ο Αντώνης ? νο φροστ είναι εκείνο που λιώνει τον πάγο με την θέρμανση ? εκεί που κοιτούσα πίσω είδα πάνω στον συμπιεστή ενα σαν ταψάκι που εκεί μέσα καταλήγουν τα νερά όταν λιώνει ο πάγος απ την αποχέτευση του ψυγείου , σκέφτηκα και κάτι άλλο να κάνω σήμερα εκτός του χρονοδιακόπτη , βρήκα στα πράγματα μου ενα temperature controller upc-703 , αυτό λειτουργεί με αισθητήριο pt-100 , το controller είναι με 3 ψηφία 230v σαν και αυτό
http://www.amazon.com/dp/B00481Q3T4/...SIN=B00481Q3T4
αν βάλω μέσα το pt που θα το βάλω ? πάνω στην πλάτη η σε κάνα άλλο μέρος του μέσα στο ψυγείο ?