Παράθεση Αρχικό μήνυμα από street Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπόν έχουμε ενα τέτοιο ψυγείο στο σπίτι , μην με ρωτάτε μοντέλο και τέτοια γιατί μπροστά δεν γράφει τίποτα άλλο , είναι 10ετιας και βάλε ... για να βγει απο εκεί που είναι και να το δω απο πίσω λίγο δύσκολο πάλι , και τώρα καλοκαιριάτικα να μένουμε χωρίς ψυγείο δεν είναι και οτι καλύτερο ... το πρόβλημα του είναι οτι δουλεύει συνεχώς , τουλάχιστον εδω και κάνα μήνα που το παρακολουθώ δεν το έχω ακούσει ποτέ σταματημένο το συμπιεστή του , όταν το κάνεις απόψυξη αρχίζει σιγά σιγά και κάνει πάγο και σε κάνα μήνα ο πάγος φτάνει σε μεγάλο επίπεδο , μιλάμε έχει περίπου 6-7cm πάχος απ την πλάτη , η κατάψυξη οκ την παλεύει , προφανώς είναι κάποιο θέμα του θερμοστάτη , σκέφτηκα λοιπόν να πάρω έναν απο αυτούς τους χρονοδιακόπτες ψηφιακό εβδομαδιαίο κιόλας να συνδέσω το φισ του κατευθείαν εκεί και να του κάνω ενα πρόγραμμα , πχ το βράδυ που δεν πολύ ανοίγουμε την πόρτα να παραμένει κλειστό , μετά να ανοίγει πάλι πρωί κάνα 3ωρο να σταμάτα να ξανά ανοίγει το μεσημέρι και πάει λέγοντας , θα φροντίσω ο χρονοδιακόπτης να έχει και κουμπί bypass , θα έχει όλο αυτό επίπτωση στο ψυγείο και γενικά στο κύκλωμα του ? είναι σωστό σαν σκέψη στην προκειμένη περίπτωση ? τους χρόνους λειτουργίας να τους υπολογίσω εμπειρικά η έχει κάποια στάνταρ ανάλογα με τις θερμοκρασίες ?
δεν ειναι λυση αυτη που γραφεις αλλα να διαπιστωσεις ποια ειναι η βλαβη,για να την επισκευασεις βασικα.
το ψυγειο εχει πισω δυο μοτερ η ενα δηλαδη διαφορετικο σε καθε περιπτωση ,ειναι no frost η απλο?
στο γραφω γιατι και στο σπιτι μου εχω ψυγειο με δυο μοτερ αλλο για την συντηρηση αλλο για την καταψυξη,και εκανε τα ιδια οπως σε εσενα και τελικα αλλαξα το μοτερ γιατι και μενα δεκαετιας ειναι και ησυχασα.Αλλα η καθε περιπτωση ειναι τελειως διαφορετικη για αυτο δωσε καποιοες περιγραφες.