Η απόψυξη που έκανες 30 ώρες ήταν με ανοιχτές πόρτες? Αν όχι μπορεί να μην έλιωσαν όλοι οι πάγοι και να έγινε χειρότερο,οπότε ξανακάνεις πάλι με ανοιχτές πόρτες. Επίσης αν ο ψυγειοκταψύκτης σου έχει στην συντήρηση έχει το γνωστό αυλάκι με την τρυπούλα βάλε ένα καλαμάκι του φραπέ και καθάρισε την.Πρόσεχε να μην ακουμπάνε πράγματα στην πλάτη του ψυγείου εσωτερικά και γλύφει το νερό και φτάνει στο κάτω μέρος και γίνετε πάγος. Αν όλα αυτά είναι καλά και τα έχεις ελέγξει απευθύνσου σε κάποιον τεχνικό γιατί θα υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα μπορείς να το λύσης εσύ αν δεν έχεις της απαιτούμενες γνώσης και εργαλεία ενός ψυκτικού.