Τελικά φτιάξαμε τον πυκνωτή πήραμε κ ένα πολύ καλό μετασχηματιστή (που ζυγίζει έναν τόνο) αλλά πάλι δεν λειτουργεί! Υπάρχει περίπτωση αυτό το μπουφ που έκανε να επηρέασε κι άλλα μέρη της μηχανής πέραν του τροφοδοτικού?
Αποστόλη βλέπω έχεις επισκεφτεί τα μέρη μου..
Δεν νομίζω, το τροφοδοτικό βγάζει τάσεις?
p.s. Το Αιγαίο είναι η dreamland
Τώρα το θίγεις το παλικάρι και ουσιαστικά δε μας δίνεις και καμιά απάντηση. Ο αδερφός μου του πήγε μόνο το τροφοδοτικό της μηχανής, όχι όλη τη μηχανή για να τη δει. Τη Δευτέρα θα την πάμε ολόκληρη για να είμαστε σίγουροι. Η αλήθεια βέβαια είναι πως επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτά πολύ πιθανό μόνη μου να μη βγάλω άκρη.. Αν κανείς γνωρίζει κανένα ηλεκτρονικό αστέρι-τρελαμένο με τη δουλειά του σε Δράμα ή Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να τον προτιμήσω!
Δεν είναι 1600 βαττ ο μ/σ. Είναι κάπου στα 100 το πολύ. Είναι αυτός που φαίνεται στην ιστοσελίδα που έδωσε η Βασιλική. Λέει ότι είναι 100 αλλά οι κινέζοι όταν λένε ότι κατι είναι 100 βαττ εννουν το μαξιμουμ, εκεί που καίγεται.
Εφόσον έχει διακόπτη 30W / 1600W θα έχει μέσα ένα αυτομετασχηματιστή με πυρήνα 15W (οπότε το φορτίο μπορεί να είναι ως 30W), και μια δίοδο ή ένα triac (με ένα κύκλωμα όπως στα dimmer) που είπε ο Αποστόλης (γεια σου Αποστόλη! ), ή ένα transil στην κλίμακα των 1600W.