Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 89

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

καλυτερα να κλειδωθει!!!βγηκαν τα κουμπουρια....

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Προσωπικά αν είχα δικαιώματα moderator θα το χα κλειδώσει, θα είχα μείνει στο τεχνικό κομμάτι και αυτό το δημόσιο ρεζιλίκι θα το διέγραφα!

Ρε tnt_tuner ok δεν παίρνω το μέρος κανενός και δεν ξέρω κανέναν απο τους 2 σας! Αλλά αυτή η δημόσια ξεφτύλα που οφελεί?
    Το παλικάρι βοήθησε και σου ζήτησε 15Ε γιατί έκατσε ξενύχτησε και ένα χαλασμένο πράμα στο έκανε και δούλεψε, που στο κάτω κάτω αν πήγαινες σε τεχνικό εκτός φόρουμ θα σου έπαιρνε μια 50άρα και μπορεί να χες γίνει ήχος και θέαμα (κοινώς έκρηξη)! Επειδή άργησε να στο παραδώσει κόλλησες? Ξέρεις πόσες δουλειές εχω αναλάβει και τις έχω καθυστερήσει για τον ΑΒ λόγο? Ανθρώποι είμαστε, δεν είναι κουζίνα που λες οκ ρε μάστορα δεν μπορώ να μαγειρέψω να φάω ενα πιάτο φαί! Ε την τρέλλα μου ενισχυτής είναι!

Στα 15Ε είναι το πρόβλημα? Δηλαδη κάτι αρχιλαμόγια που ζητάνε 100άρες και βάλε και κάθε μήνα πας και ξαναπας για ΤΗΝ ΙΔΙΑ επισκευή τι πρέπει να κάνουμε να τους αποκεφαλίσουμε? Απλά δεν ξανα ασχολείσαι ρε φίλε και αν σου πει κανένας για ένα μάστορα που τον ξέρεις του λες "φίλε εγω δεν εχω καλή άποψη για τον κύριο, δεν με εξυπηρέτησε όπως ήθελα" απλά τα πράγματα δεν το κάνουμε τόσο θέμα!

Και θα σου πω κάτι φιλικά εντελώς αν έρχεσαι δύσκολα οικονομικά άστο το ρημάδι σε μια ντουλάπα μέχρι να έχεις κανα φράγκο περίσευμα και πήγαινε φτιάχτο!
    Ούτε εγώ έρχομαι καλά με τα οικονομικά μου και ότι μου πλάπαρουσιάζεται ξήλωμα-ντουα μέχρι να μπορώ να έχω "μερικά λεφτά για ξόδεμα" που δεν θα μου λείψουν να το φτιάξω, ή αν βλέπω οτι με παίρνει να το διορθώσω μόνος μου αυτό θα κάνω και τελείωσε η ιστορία.

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

takisegio όχι και κουμπούρια! ένα σουγιαδάκι κρατάω μόνο!!

ρε συ danza άλλο πράγμα έχω πει ήδη 100 φορές! δεν δουλεύει σωστά λέμε!
    δούλευε.., το πείραξε το χάλασε και ζήτησε και λεφτά ενώ προσφέρθηκε μόνος του υποτύθετε για βοήθεια! πόσο ποιο απλά να το πω...
    δεν έκανε κάτι χαλασμένο να δουλέψει αλλά το αντίθετο!

Τέλος πάντων... και είπα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ..!!

Σήμερα πήγα στον τεχνικό που έλεγα... μου είπε ότι αυτό που σκέφτηκα για τις αντιστάσεις είναι σωστό!!
    Μέτρησε τα πάντα πάνω στον ενισχυτή και μου είπε ότι είναι κομπλέ, δουλεύουν φετ, μοσφετ, μετασχηματιστής κτλ αυτό που κάνει την ζημιά είναι οι μαϊμουδιές όπως μου είπε που έχουν γίνει με τις αντιστάσεις στις εισόδους που φαίνονται και στις φωτογραφίες στη σελ 5
    μου είπε "δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο στον ενισχυτή! δεν έχει λογική αυτό που έκανε..."
    Τέλος μου είπε ότι είναι πολύ απλό και ότι μπορώ να το δοκιμάσω μόνος μου, απλά βγάζω όλα τα πρόσθετα και βάζω καινούριες αντιστάσεις όπου λείπουν!
    θα πεταχτώ μέχρι το μαγαζί με τα ηλεκτρονικά να δω αν είναι ανοιχτό να πάρω αντιστάσεις να το προσπαθήσω σήμερα κ ολας!
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τέλος καλό όλα καλά.... Αλλά τι ωμικότητα έχουν οι παλιές αντιστάσεις?

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

Ακριβώς έτσι danza όπως το είπες! Τέλος καλό όλα καλά!
    Σήμερα έκατσα και τον επισκεύασα και δουλεύουν όλα τέλεια πλέον!!!
    Είμαι πολύ χαρούμενος που ζωντάνεψε πάλι!
    Ούτε παράσιτα ούτε τριγμοί ούτε dc στο ch2 και όλα τα κανάλια παίζουν ομοιόμορφα δυνατά όπως στην αρχή!

Οι παλιές αντιστάσεις που έλειπαν σκέφτηκα ότι θα είναι ίδιες με τα άλλα κανάλια γιατί τα υλικά τους είναι παράλληλα πχ R122, R222, R322, R422 είναι ίδιες άρα η εκατοντάδα συμβολίζει το κανάλι και τα άλλα δυο ψηφία τον αύξον αριθμό του εξαρτήματος!
    Άρα στις θέσεις R107 και R307 θα μπαίνει ότι και στις R207 και R407 δηλαδή 65kΩ
    Αυτό το σκεπτικό μου, το επιβεβαίωσε ότι είναι σωστό και ο τεχνικός που πήγα προχθές και τον έλεγξε!
    Να και μερικές φωτογραφίες μετά την επισκευή!!
    IMG-20110614-00122.jpgIMG-20110614-00123.jpgIMG-20110614-00126.jpgIMG-20110614-00128.jpg
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι