leosedf σε όσα φόρουμ ξέρω, υπάρχει η δυνατότητα αυτή για τον admin…

Φίλε Danza σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το τεχνικό θέμα…
το ch1 παίζει σωστά αλλά σιγά, το ch2 δεν παίζει καθολου και κραταει το ηχείο τεντωμένο έξω, το ch3 παίζει και βγάζει ταυτόχρονα έναν δυνατό, χαμηλού τόνου παλμό και το ch4 παίζει κανονικά αλλά πιο δυνατά από το ch1
αν τα βάλεις γεφυρωμένα κάνουν μια μίξη του 1,2 δηλ και του 3,4
αυτό είναι που γίνεται τώρα! Protect δεν ανάβει…
θα ήθελα να το ν δούμε παρέα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε γιατί την άλλη εβδομάδα γράφω και μαθήματα οπότε πρέπει να συντομεύω με το θέμα!
Εγώ λέω να ξηλώσω ότι πρόσθετο έχει βάλει κ εκεί που έχει βγάλει τις αντιστάσεις να βάλω 56kΩ γτ νομίζω ότι είναι σαν παράλληλα τα υλικά των καναλιών, πχ R205 είναι ίδια με την R105, C202 είναι ίδιος μα τον C102 κοκ… οπότε R207 είναι ίδια με την R107 και την R307

Όποιος διάβασε αυτά που έχω γράψει καταλαβαίνει ότι το θέμα το δημιουργώ επειδή είχα κάτι που δούλευε και κάποιος που υποτίθεται ότι θα με βοηθούσε μου το χάλασε και μου ζήτησε νταβατζηλίκι και λεφτά από πάνω…
Δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε αν είναι λογική η αντίδραση μου μετά από αυτό…

ultra δεν πρόκριτε να ξανάασχοληθώ μαζί σου η με αυτά που γραφείς έχω τοποθετηθεί αναλυτικότατα και στις τοποθετήσεις μου αυτές θα βρεις για όλα απαντήσεις… ξαναδιάβασέτα.
Σου ξανά είπα σε προηγούμενο ποστ να ποστάρεις δημόσια τα πμ που λες…
Μάθε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη όταν πρέπει…

Παιδιά, εσείς οι υπόλοιποι που είπατε την γνώμη σας για τον ultra, λέτε απλά την υποκειμενική σας γνώμη και το πώς τον γνωρίσατε… Πιστεύω ότι κ εγώ αν ήμουν στην θεση σας θα τον συμπαθούσα.
Δεν τοποθετήστε όμως πάνω στην δικήμου εμπειρία… και τη θέση μου.
Αν δεν τα πιστεύεται αυτά που γράφω πείτε απλά ότι πιστεύεται πως λέω ψέματα… δεν είναι κακό να λέτε την γνώμη σας…
Στην τελική οι επεμβάσεις φαίνονται στις φωτογραφίες και παραδέχεται ότι τις έκανε αυτός και ότι μου ζήτησε κ λεφτά!
Δείτε το λίγο από την δική μου πλευρά… πως θα αντιδρούσατε στην θέση μου…?
Όσο για την δουλεία του, είπα την γνώμη μου από αυτές τις παρεμβάσεις που είδα μπροστά μου.

Thelegr αυτό ακριβώς έχω κανονίσει… βρήκα έναν ηλεκτρονικό που ασχολείται με επισκευές ενισχυτών και μου είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει! Αν βρω χρόνο θα πάω αύριο κ ολας να τον επισπευτώ… να δούμε τι γίνεται!
Εγώ δέχτηκα και επισπεύτηκα τον ultra επειδή πίστεψα ότι έχει γνώσεις κ ότι ήθελε πραγματικά να βοηθήσει και επιπλέων για να μάθω κάτι παραπάνω… κάτι που κανένας μάστορας όσο καλός και να είναι δεν πρόκριτε να κάνει…

mikosmas καταρχήν νομίζω ότι το αναφέρω και στα πρώτα πρώτα ποστ ότι το αυτοκίνητο αυτό το κυκλοφορούν οι γονείς μου οπότε δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά η τιμή η χρηστικότητα και η απόδοση! Οπότε βρες μου όλα αυτά, καλύτερης ποιότητας από αυτά που έχω σαυτο το αυτοκίνητο με λιγότερα από 150¤ και πάω να τα πάρω αύριο!
Στο δικόμου αυτοκίνητο εννοείται ότι έχω πχ πηγή και ενισχυτές kenwood και bossman και ηχεία clarion πράγματα σαφώς ανώτερης ποιότητας και προφανώς πολλαπλάσιας τιμής…
Οπότε μην υποτιμάς τους υπολοίπους γιατί σε θέμα αγοράς τουλάχιστον ξέρω τι παίζει…
Με αυτό που λες στην συνέχεια δηλαδή εννοείς ότι τα πράγματα αυτά χάλασαν από μόνα τους επειδή δεν είναι καλής ποιότητας και άδικα κατηγορώ τον ultra???
Και αυτό που είδα στο εργαστήριο του να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε κ ολας…
Ακαταστασία παντού, ενισχυτές ήχου χαλασμένοι, ανοιχτοί παντού, που στοιχηματίζω ότι είχαν μήνες εκεί μέσα αν κρίνω μόνο από την σκόνη που είχαν επάνω… δεν πιστεύω ότι πάνω από 4-5 από αυτούς να δούλευαν.
Αυτά που λέω εγώ δεν είναι το πώς θέλω να τον παρουσιάσω αλλά το πώς μου συμπεριφέρθηκε και πως τον έζησα! Αν με είχε βοηθήσει όπως λες απλόχερα θα είχα λόγο να του ρίξω οποιαδήποτε ευθύνη???? Γιατί να το κάνω αυτό???
Και στην δικήμου περίπτωση αντίθετα από την δικήσου, όχι απλά του πέρασε απτό μυαλό να μου ζητήσει λεφτά. Αλλά το έκανε κ ολας για κάτι που δεν του ζήτησα να κάνει και στην τελική δεν δουλεύει σωστά!

Και τι άλλο να σκεφτώ… μπορεί πράγματι να είναι τόσο καλό παιδί όπως λέτε και εγώ να έχω τόσο βλακόφατσα που να είπε εεεε αν δεν φάω καναψηλό από αυτόν από ποιον να φάω, τόσες φορές έχω βοηθήσει τσάμπα… και να είναι κ η πρώτη φορά που το έκανε.

moutoulos δεν ξέρω πως σχηματίζεις εσύ γνώμες αλλά να υπενθυμίσω ακόμα μια φορά ότι ο τύπος παραδέχεται ότι οι επεμβάσεις στον ενισχυτή μου που φαίνεται στην φωτογραφία έχουν γίνει από τον ίδιο, όπως επίσης ότι ζήτησε λεφτά…
για πες μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ευθύνεται αυτός για την ζημιά που έχει ο ενισχυτής?? σε τι στοιχεία βασίζεσαι? Πως θα μπορούσε να βγάλει μια τέτοια βλάβη???

TomMan πολύ σωστή η παρέμβαση σου ελπίζω να λήξει το θέμα σύντομα
Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω όπως ξανάπα, ότι είχα να πω το είπα αναλυτικά…
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν είναι θέμα προσωπικό και παρεξήγηση μόνο το ότι κάποιος εκμεταλλευόμενος το φόρουμ προσεγγίζει έτσι, κοροϊδεύει και εκμεταλλεύεται άλλο μέλος… νομίζω ότι είναι θέμα λειτουργίας και αξιολόγησης μελών του φόρουμ…