-
1) Οι Aoyue είναι αρκετά καλοί, οποιοσδήποτε 852 είναι αρκετός.
2) Ο 853 είναι και αυτός καλή επιλογή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πράγματα.
4) Ακροφύσια συνήθως έχει ένα σετ μέσα στο κουτί του καινούριου σταθμού, χρησιμοποιώ ακόμα αυτά δεν έχω αλλάξει, το δουλεύω μόνο με ένα που είναι 9 χιλιοστά περίπου η χωρίς ακροφύσιο όταν πρόκειτε για μεγάλα BGA.
5) Της Warton το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι το μονο gel flux που δουλεύω πλέον, έχω και κάποια υγρά αλλα έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω, μπορείς να δοκιμάσεις οποιοδήποτε gel θέλεις απλά έχω προτείνει της warton. Για οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνω χρησιμοποιώ το ίδιο gel flux , δεν χρειάζεται να είναι διαφορετικό.
6) Στένσιλ μπορείς να πάρεις ένα κίτ που να έχει όσα θέλεις και καλό είναι να είναι heat directly, ο καθένας παίρνει αυτά που χρειάζεται η κάνεις συλλογή απο στένσιλ και μαζεύεις οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο.
7) Πάστα και πάλι χρησιμοποιώ microprint της Warton, κάποιες άλλες κινέζικες κλπ που δοκίμασα ήταν όλες άχρηστες, αν έχεις χρήματα πειραματίσου με διάφορες μέχρι να βρείς κάποια που να σου κάνει.
Αυτό εξαρτάται απο τα ολοκληρωμένα που έχεις, αν θέλεις να κάνεις μόνο αυτά δές το datasheet του ολοκληρωμένου για να πάρεις τις κατάλληλες, αλλιώς πάρε απ' όλες γιατί υπάρχουν πολλά και διάφορα ολοκληρωμένα.
9) Ναι Kapton στους 400-500 είναι αρκετή και μπορείς να την προμηθευτείς απο πολλά μέρη, αν βάλεις μάλιστα 2-3 στρώματα μεγαλώνει η αντοχή στη θερμοκρασία.
10) www.ebay.com www.warton-metals.co.uk http://www.amtechinc.com/
900MHz-64GHz

-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης