εγω ειχα ακρηβος το ιδιο προβλημα και ηταν η πυκνοτες ομως σε αλλη οθονη... μπωρη να εχεις ψυχρη κοληση καπου και μολης ζεστενετε κλεινη ομως δεν νομηζω μαλον ειναι θεμα ρευματος αυτο...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΘΟΣ1988 : 17-05-11 στις 01:07
μηπως ειναι καρτα γραφικων;;;γιατι αν αποσυνδεσης το καλωδιο vga δεν μπαινει σε standby αλλα βγαζει μυνημα NO VIDEO INPUT.την ιδια εχουμε- δοκιμασε τη σε λαπτοπ
Δεν νομίζω, γιατι σβήνει και το πράσινο λαμπάκι αρα λογικά είναι πρόβλημα της οθόνης. Επίσης οταν συμβαίνει το φαινόμενο αυτο, την ώρα που ανοιγοκλεινει, ακουγεται και ένα σφυριγματακι απο μέσα, σαν να φορτίζει πυκνωτής.
τελικα βρηκες τι ειναι γιατι το κανει και η δικη μου οθονη , μια AOC![]()
Αυτο που συμβαίνε τελικα με την οθόνη είναι οτι το πρόβλημα παρουσιαζεται οσο είναι συνδεδεμενη η πλακέτα του πλητρολογιου με την κεντρικη πλακετα της οθόνης. Ελεγξα την πλακετα του πληκτρολογιου για βραχυκυκλώματα μετρησα τις αντιστάσεις, αντικατέστησα τους smd πυκνωτες αποζευξης , που εχει αλλα το προβλημα δεν λυθηκε , οταν την συνδεω με την κεντρικη πλακετα σαν να βραχυκυκλώνει το τροφοδοτικο και μου αναβοσβηνει την οθονη, επίσης η οθονη αναβοσβήνει και οποτε πατάω καποιο button. Τωρα την εχω ξεσυνδεσει τελείως και μου δουλευει μια χαρα η οθονη, απλα δεν μπορω να κανω ρυθμισεις.
gior (09-06-11)
δοκίμασε να αλλάξεις και όλα τα button, μπορεί κάποιο να έχει διαρροή και να στέλνει συνέχεια εντολές.
στη δικη μου τους εριξα λιγο σπρευ με λαδι και δουλευει 2 χρονια τωρα.προσεξε μηπως φταιει και η προσοψη των πληκτρων!
lakafitis (06-06-11)
Έριξα τελικα σπρέι με λάδι σε ολα τα buttons και μεχρι στιγμής δουλεύει μια χαρα. Ελπίζω το πρόβλημα να λυθηκε και να μην μου το ξανακανει στο μέλλον.![]()