πολυ καλο, μπραβο
![]()
πολυ καλο, μπραβο
![]()
Όταν λέω δεν είναι για ζορίσματα εννοώ δεν θα φάω όλες τις ημέρες για μια 26 led έξαλλου μου απάντησαν ότι θέλει αλλαγή η main διότι δεν είναι επισκευάσιμη
Παιδιά ψαγμένος είμαι εδώ και χρόνια 41 χρονών γαϊδούρι αυτό τον καιρό δεν δίνουν παράσημα αν βρεις την βλάβη μετά από μια εβδομάδα στη βράση κολάι το σίδερο όταν αργείς ο πελάτης το μετανιώνει και ίσως να έχει πάρει και άλλη διότι τα ζόρια και το στρες ξαφνικά μπορείς να δεις τα μαρούλια ανάποδα
Το θέμα είναι να βγάζω τις υποχρεώσεις του καταστήματος τηλεόραση η οποία δεν φτιάνετε μέσα σε λίγες ώρες
Πάμε για μεγάλο κόστος και η ανεφ επισκευής
Πάνε τα βραβεία παλιά και εγώ καθόμουν και αργούσα να πάω σπίτι τώρα δεν τα κάνω αυτά
Υπάρχει και η ζωή μας και η οικογένεια μας μην το ξεχνάτε αυτό
Στο τέλος θα με θυμηθείτε
Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά η δική μου η άποψη είναι πως αν σε αυτή τη δουλειά που διαλέξαμε σταματήσουμε την μάθηση χάνουμε το παιχνίδι,
εξάλλου αν διαβάσεις τα παραπάνω σου γράφω ένα απλό τρόπο (που δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά) για να καταλάβεις αν το πρόβλημα σου είναι στο panel ή στην main.
Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες Σπύρο
Άπλα θέλω να πω ότι κάνω κάποιους έλεγχους που ξέρω και με την βοήθεια τη δίκια σας γιατί όπως είπες και εσύ ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα
Θέλω να πω ότι μετά από διάφορα πιάνω κάποια πιο εύκολα στα οποία θα πληρωθώ άμεσα
Και για να μην αργήσω τη στέλνω εκεί ώστε να με αποφορτίσει και κερδίζω και χρόνο θα το καταλάβεις αυτό όταν ανοίξεις δίκια σου επιχείρηση
Μετά από 18 χρόνια Σπύρο έχω κουραστεί πραγματικά το ίδιο και οι περισσότεροι συνάδελφοι που έχουν κατάστημα
Αυτά προς το παρόν να δούμε με την Sony τι θα μου πουν δοκίμασα g1 τροφοδοτικό από άλλη ιδία ξανά το ίδιο πρόβλημα
Τώρα τελείωσα πάω να κάνω ένα μπάνιο σας εύχομαι καλή ξεκούραση καλό σαββατοκύριακο![]()
jimk (14-01-12)
Πως βγαινει το 256 , καλή δουλειά μπραβο σπύρο.
Τα 8 bit μας δίνουν 256 διαφορετικές καταστάσεις ή 11111111(bin)=256(dec) μαζί με το μηδέν.
Χαίρεται.
Αν και μετά από κάποιους μήνες από την δημιουργία του διάβασα το συγκεκριμένο post, θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου για το έγχρωμο φίλτρο. Έχει τα τρία βασικά χρώματα με την μείξη των οποίων παράγονται όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο υπάρχει και ένας οπίσθιος φωτισμός... Ο οποίος τι χρώμα πρέπει να είναι; Θέλω να πω στις οθόνες υπολογιστών (αλλά και στα κινητά φαντάζομαι της ίδιας λογικής είναι), ο οπίσθιος φωτισμός αν δεν εκπέμπει αποκλειστικά στο ορατό φάσμα αλλά καταλαμβάνει και συχνότητες από υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία, αυτές περνάνε; Αν τα μάτια μας είναι κοντά π.χ. στο κινητό υπάρχει περίπτωση «κινδύνου»; Ή τελικά από τις οθόνες βγαίνει μόνο το RGB που είναι το έγχρωμο φίλτρο;
Ίσως και να είναι χαζή η απορία μου, αλλά μού μάθανε πως χαζός τελικά είναι αυτός που δεν ρωτάει.![]()
...'Θα σε ξεχνάω κάθε μέρα'...