Οταν συνδεσα την γειωση πηρα καλυτερο ηχο απο οτι χωρις γειωση.Δεν ηταν τοσο καλος οσο αν συνδεσω τα ηχειακια απευθειας στο mp3 αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλος.Παιζει να μην εχω κολησει καλα το ολοκληρωμενο?
Οταν συνδεσα την γειωση πηρα καλυτερο ηχο απο οτι χωρις γειωση.Δεν ηταν τοσο καλος οσο αν συνδεσω τα ηχειακια απευθειας στο mp3 αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλος.Παιζει να μην εχω κολησει καλα το ολοκληρωμενο?
περίεργο...
Βασικά έλεγξε μην έχεις κάποιο βραχυκύκλωμα με τις κολήσεις (δε νομίζω βέβαια).
Εννοείτε οτι πρέπει το ολοκληρωμένο να είναι βιδωμένο στην ψυκτρα του.
Αν έχεις πρόχειρο δοκίμασε να αλλάξεις τον πυκνωτή που πάει στο ποδαράκι 3 του la4270.
Επίσης έλεγξε αν το ποδαράκι 3 πάει πουθενά αλλού (ίσως στο μικρό τρανζιστοράκι) εκτός από τον πυκνωτή.
καμιά εξέλιξη?
Μου χαλασε το κολητιρι και περιμενω να παρω καινουριο για να συνεχισω!Ασε που εξαιτιας του κολητηριου παιζει να μην κολισε καλα το ολοκληρωμενο οποτε θα παρω καινουριο και θα σε ειδοποιησω!
Ευχαριστω για το ενδοιαφερον σου!
Αλλαξα τον πυκνωτη που μου ειπες και ξαναεκανα τις κολησεις στο ολοκληρωμενο αλλα καμια βελτιωση...
εκτός από τον πυκνωτή συνδέονται και άλλα πράγματα στο ίδιο ποδαράκι? αντιστασείς τρανζίστορ κλπ....?
(Ρωτάω γιατί υποπτέυομαι οτι το μικρό τρανζίστορ δίνει εντολή σε αυτό το ποδαράκι να κλείσει ο ενισχυτής. Μην το αλλάξεις προλυπτικά....)