φιλε οσο για το προβλημα ελεγξε τις αντιστασεις αποψυξης και καθαρισε το πιατελο συλλογης των υγρων αποψυξης-μπορει να ειναι βουλωμενο
φιλε οσο για το προβλημα ελεγξε τις αντιστασεις αποψυξης και καθαρισε το πιατελο συλλογης των υγρων αποψυξης-μπορει να ειναι βουλωμενο
Κατ αρχήν δεν είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και δεν θα μου φάτε το ψωμί.Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω να δώσω θερμοστάτη και ότι άλλο θες.Ίσως να μίλησα απότομα, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Αν με το παραμικρό που μας συμβαίνει ζητάμε να πάρουμε τηλέφωνο αυτοπροσώπως στον κατασκευαστή της συσκευής οκ δεν ξέρω τι να πώ. Πρώτα θα κάνουμε ότι πραγματικά μπορούμε και όλους τους ελέγχους μετρήσεις κτλ και μετά αφού δεν υπάρχει καμία λύση θα ζητήσουμε περαιτέρω βοήθεια.
Υ.Γ. Με την παρουσία μου εδώ ασπάζομαι και επικροτώ την όλη δουλειά που γίνετε εδώ, και δεν θα σας κάνω ντα ούτε είμαι μάγκας.Και αν είδες takisegio όταν είχες πρόβλημα με την κουζίνα ήμουν ο πρώτος που σου απάντησε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Googlis : 25-05-11 στις 10:59
You only live twice.
θα συμφωνησω με το φιλο takisegio δες που κουμπωνουν η καθεμια αντισταση ξεχωρστα βγαλτην μια μια μετρα της ωμικα να δεις εαν κλεινουν κυκλωμα και επισης οταν ανοιξεις την καταψυξη και βγαλεις τα καπακια που ειναι ο ανεμιστηρας απο την πισω πλευρα θα δεις το στοιχειο που ειναι επανω οι αντιστασεις,ειναι τυπου λευκου συρματος,και η γενικη αντισταση αποψυξης ειναι σαν λεπτο σιδερο που ειναι επανω στο στοιχειο,καθως και κατω απο το στοιχειο,σηκωσετο και δες το.Επισης επανω στο στοιχειο εχει κατι βαρελακια που αυτα ειναι διακοπτες και τα εχει .Το ενα ειναι για τον ανεμιστηρα οταν παγωσει το στοιχειο καλλα περνει μπροστα ο ανεμιστηρας και δινει και για την συντηρηση ,και το αλλο για για να κοβει την αντισταση μην καει ολο το ψυγειο δες και αυτα τα δυο ,αλλα πρεπει με καποιο τροπο να τα ψυξεις για να κλεισει κυκλωμα γιατι αλλιως δεν θα δουλευει.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
Θα προβώ στους ελέγχους που μου είπατε και επανέρχομαι….
Μετά από 5 μέρες το ψυγείο δεν έχει χαλάσει τα τρόφιμα αλλά δεν είναι και παγωμένο παρολου που το έχω και συντήρηση και ψύξη μια σκάλα πριν το φουλ!!!
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια…..
Καλησπέρα
Το πρόβλημα μετά από 2 εβδομάδες επάνελθε
Έλυσα το ψυγείο και παρατήρησα το εξής
Ψύξη καλή
Συντήρηση σχεδόν μηδέν
Θερμοστάτης καλός
Αντιστάσεις στη κατάψυξη καλές
Όμως το στοιχειό στην κατάψυξη γεμάτο πάγο
Λες και δε παίρνουν μπρος οι αντιστάσεις
Υπάρχει κάποιος αισθητήρας που όταν πιάσει πάγο δίνει εντολή??
Έψαξα και δε βρήκα τίποτε
Μήπως παίρνει εντολή από τον εγκέφαλο συγκεκριμένες ώρες???
Γνωρίζει κανένας???
ευχαριστώ
Τελικά βρήκα τον αισθητήρα ψύξης
Είναι ένα άσπρο βαρελάκι
Πως μπορούμε να το εκλέξουμε αυτό??