Ευχαιστώ φίλε Γιάννη αλλά δυστυχώς δεν ειναι δικό μου, μου το φερε ενας φίλος μου και είναι των προγόνων της γυναίκας του. Δεν πειράζει, έχει ο πατέρας μου καμμια δεκαριά ακόμα στα Χανιά.

Εντάξει, και απ το σχηματικό φαίνονται οτι ρυθμίζονται από 2 πλευρές τα πηνία της μέσης. Τ'αφήνω λοιπόν...

Οι λυχνίες είναι όλες εντάξει νομίζω, η τουλάχιστον δεν κάνουν θορύβους όταν τις χτυπήσω την ώρα που δουλεύει (όπως έκανε ο μπαμπάς). Μόνο η ΕΖ12 έλειπε, και πήρα μια Αν. Γερμανίας απ το ημπεη (60 ευρω η Τελεφούνκεν, ευχαριστώ δε θα πάρω). Πυκνωτές άλλαξα ένα ηλεκτολυτικό που έιχε ξεράσει (εβαλα ενα FRAKO του '70) και το χαρτινο που πήγαινει στην εξόδου γιατί ήταν μια αηδία, μεσα σατ κεριά (έβαλα ένα Mullard του '60). Ο εξομάλυνσης καλός φαίνεται, αλλά θα τον ξεκολλήσω γιατί έχουν ξεφλουδίσει τα καλωδια του και θα τον μετρήσω. Στο RF έχει κατί ωραιότατους ασημί πολυστερίνης, δε τους πειράζω για κανένα λόγο.

Προς το παρόν παίζει δυνατά και καθαρά, έχω καρφώσει στη βάση της ανορθώτριας μια δίοδο. Το μεγάφωνο φαίνεται σε πολύ κατάσταση, δεν τρίζει τίποτα. Το διάγραμμα δείχνει και ενδεικτικές τάσεις, οπότε μόλις έρθει η ΕΖ12 θα μετρήσω όλα τα σημεία να δώ πού βρισκομαι.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι 3-4 χάρτινοι πυκνωτές που έχει απο κάτω, καλοί φαινονται αλλα... Θέλετε να ανεβάσω μια φωτό κάτω απ το σασσί να πείτε γνώμη;