Άλλαξα και καλώδιο τροφοδοσίας αλλα παλι τα ίδια, και τις τάσεις στο τροφοδοτικο που μέτρησα σταθερές ήταν. Το πιο περίεργο είναι οτι η οθόνη δεν μπαίνει σε stanby mode οταν κλείσω το pc, δηλαδή μένει ανοιχτη, βγάζοντας το μυνημα στην οθόνη , οτι δεν υπάρχει σήμα στην, είσοδο και οταν ανοίξω το pc αυτόματα σβήνει η οθόνη. Βέβαια αυτα τα συμπτώματα δεν μου τα κάνει πάντα,σημερα πχ μου το κάνει απο το πρωί, αλλα μπορεί να ξαναπεράσει και μια εβδομαδα να μου το ξανακάνει.
αν αποσυνδεσης το καλωδιο vga μπενη σε stanby?
εγω ειχα ακρηβος το ιδιο προβλημα και ηταν η πυκνοτες ομως σε αλλη οθονη... μπωρη να εχεις ψυχρη κοληση καπου και μολης ζεστενετε κλεινη ομως δεν νομηζω μαλον ειναι θεμα ρευματος αυτο...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΘΟΣ1988 : 17-05-11 στις 01:07
μηπως ειναι καρτα γραφικων;;;γιατι αν αποσυνδεσης το καλωδιο vga δεν μπαινει σε standby αλλα βγαζει μυνημα NO VIDEO INPUT.την ιδια εχουμε- δοκιμασε τη σε λαπτοπ
Δεν νομίζω, γιατι σβήνει και το πράσινο λαμπάκι αρα λογικά είναι πρόβλημα της οθόνης. Επίσης οταν συμβαίνει το φαινόμενο αυτο, την ώρα που ανοιγοκλεινει, ακουγεται και ένα σφυριγματακι απο μέσα, σαν να φορτίζει πυκνωτής.