Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: SAMSUNG LE40R86

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Το avatar του χρήστη supermanboy
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Εγγραφή
    Apr 2011
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Μηνύματα
    60

    Προεπιλογή

    Όχι καλέ μου φίλε ,δεν είναι του έλληνα!Είναι της παιδείας μας και πως έχουμε μεγαλώσει.Είμαι ραδιοηλεκτρολόγος και μηχανικός στον ΟΤΕ και πίστεψέ με πολλοί παλιοί συνάδερφοι δεν δείχνουν ποτέ και δεν ανοίγουν ποτέ τα χαρτιά τους διότι πατάνε σε γυάλινα πόδια!Αν σε ξυπνήσουν στο ελάχιστο και πιάνεις πουλιά στον αέρα αυτοί τελειώσαν.Επίσης το να μοιράζεσαι γνώση με άλλους(μετάδοση) είναι ευγένεια ψυχής!!Τι θαγίνει αν τον πεις κάποιον κάτι αν βλέπεις ότι ξέρει τα στοιχειώδη και έχει θέληση να μάθει και σε ρωτάει!Για εμένα προσωπικά χαίρομαι αφάνταστα όταν νέα παιδιά που τα έχουμε στην ομάδα έρχονται και μας ρωτάνε τεχνικά θέματα ακόμα και παιδαριώδη.Αλλά όχι!Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και να μην προοδέψει ο διπλανός μας.Αυτοί είμασταν και είμαστε ακόμα.Κρίμα.Δούλεψα σε αμερικανική βάση "Φωνή της Αμερικής" 9 χρόνια και είδα πως δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι(αμερικάνοι) που θέλουμε δεν θέλουμε ξέραν και ξέρουν πολλά.Αν δείτε πόσο είχαν επενδύσει πάνω μου σε πομπούς βραχεων και μεσέων από τις θρυλικές λάμπες 4CV250.000B μέχρι τα solid state της Harris θα εκπλαγείτε.Γιώργο για τους ρώσους άσε να γνωρίσουν κανένα τα παιδιά και θα καταλάβουν.Στον σταθμό είχαμε 2 ρώσους για εκπαίδευση και ειλικρινά άλλο επίπεδο παιδιά.Για χόμπυ ασχολιόντουσαν με σερβις συσκευών και ο ένας μου είχε πει πως για πλάκα τις τηλεόρασεις τις ξεμπερδεύει σε μισή ώρα.Πάει τυφλά σε σημεία και μετράει!Τον είχα δει σε δράση να μας διορθώνει 3 μόνιτορ επίβλεψης.Παιδιά σε 1 ώρα τις έκανε και τις 3.Διάβαζε σχέδια με τις ώρες.¨οτιδήποτε σχέδια!Από εκείνον έμαθα πολλά αλλά έμαθε και από εμάς.Κανένας εγωισμός,καμία υπερηφάνεια κάτι που έχουν λίγο οι αμερικάνοι!Άκουγε χαζά πράγματα και μας έδειχνε με θεωρία και πράξη τεκηριωμένα τον λόγο που είχαμε άδικο.Ζητούσε από εμάς αν έχουμε αντιρρήσεις να τις ξανασυζητήσουμε.Που εδώ αυτό!Εδώ αν μας πει κάτι κάποιος τον κοιτάμε και κάπως!Συγώμη αν κούρασα και αν πιστεύουν τα παιδιά(administrators) ότι έιμαι εκτός θέματος ζητώ συγνώμη και σβήστε το.Πάντως κουράστικα το ελληνικό μοντέλο του ξερόλα-παντογνώστη.

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    123
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    122
    Μηνύματα
    557

    Προεπιλογή

    Είναι της παιδείας μας και πως έχουμε μεγαλώσει
    πρεπει για λιγο να τους στειλουμε στο εξωτερικο

    Από εκείνον έμαθα πολλά αλλά έμαθε και από εμάς
    αυτο ειναι το κυριοτερο


    Πάντως κουράστικα το ελληνικό μοντέλο του ξερόλα-παντογνώστη


    Συγώμη αν κούρασα και αν πιστεύουν τα παιδιά(administrators) ότι έιμαι εκτός θέματος ζητώ συγνώμη και σβήστε το
    Γιαννη εδω μην μας το χαλας.την ελευθερια που εχουμε εδω δεν την εχει κανενα ρωσικο σαιτ.σε αυτο εγω ειμαι ευχαριστημενος ,δεν μας φτανουν οι ρωσοι με τιποτα.
    εκει νιωθεις σαν να εισαι σε στρατο.
    ειδικα οταν εισαι και νεος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 10-05-11 στις 18:08

  3. #3
    Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Εγγραφή
    Aug 2010
    Περιοχή
    Αιγιο
    Μηνύματα
    828

    Προεπιλογή

    με την σειρα μου να πω οτι εχω 11 χρονια στο service κινητων και γενικοτερα στο χωρο της κινητης.ΑΝ καποιος νεος συναδελφος με ορεξη μου ζητησει βοηθεια να το παιξω ΠΟΝΗΡΟΣ!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ η γνωση ειναι γνωση και η εμπειρια ειναι εμπειρια................ΔΕΝ το κρυβω ωσπου να μαθω τη δουλεια περασα τα ιδια !!!!!!

  4. #4

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Feb 2009
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Εφοσον αναφερθηκα συγκεκριμενα στον supermanboy,
    του στελνω με μηνυμα οτι εγραψα για αυτον. Λυπαμαι
    αλλα για την βλαβη που αναφερει ο teo966 δεν εχω κατι
    να προσθεσω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη palmoservice : 11-05-11 στις 13:58

  5. #5

    Μέλος
    Όνομα
    123
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    122
    Μηνύματα
    557

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από palmoservice Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξερω κατα ποσο ειναι "ευγενεια ψυχης" να δημοσιοποιειται
    η διαδικασιας επισκευης/προγραμματισμου μιας σύγχρονης
    τηλεορασης σε ατομα οπως ο supermanboy που το πρωι
    δουλευουν στον ΟΤΕ και το απογευμα επισκευαζουν τηλεορασεις.
    Υπαρχουν και καποια ορια. Δε νομίζετε?
    μα ο Γιαννης αλλα λεει.για τα ορια/τοτε γιατι και εσυ μπαινεις σε καποιο σαιτ για να μαθεις κατι;εχω μεγαλωσει μεταξυ των ρωσων και συγνωμη ομως σκεφτομαι διαφορετικα.
    σε ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με τα ηλεκτρονικα συμφωνω.οταν ομως εχουν, εαν ξερω θα τους βοηθησω.
    το μεγαλο μας προβλημα ειναι οτι εχουμε λιγα βιβλια για τα ηλεκτρονικα.η εαν υπαρχουν πρεπει να τα αγορασεις.ενω οι ρωσοι τα εχουνε ολα και λιγοι ειναι που τα αγοραζουν.εκει την γνωση την μοιραζονται.για αυτο και μαθαινουν ολοι τους παρα πολλα.

    και δεν νομιζω να επισκευαζεις μονο τηλεορασεις ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 11-05-11 στις 13:40

  6. #6

    Μέλος
    Όνομα
    123
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    122
    Μηνύματα
    557

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από palmoservice Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφοσον αναφερθηκα συγκεκριμενα στον supermanboy,
    του στελνω με μηνυμα οτι εγραψα για αυτον. Λυπαμαι
    αλλα για την βλαβη που αναφερει ο teo966 δεν εχω κατι
    να προσθεσω.
    μα δεν ειπες και τιποτα κακο.μια γνωμη ηταν.εδω ολοι μας περιπου ετσι σκεφτομαστε νεο-Ελληνικα.

  7. #7

    Μέλος
    Όνομα
    .
    Εγγραφή
    Jan 2009
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος
    Μηνύματα
    1.175

    Προεπιλογή

    επειδή δεν έδωσα απάντηση για το πώς γράφεται η μνήμη γιατί ο φίλος δεν μάθαμε αν άλλαξε την μνήμη να πώ το εξής πολλές φορές προσπαθούμε να βοηθήσουμε στα τυφλά αλλά συγκεκριμένα για το που να ψάξει αλλά πετάγονται οι ειδήμονες και μπερδεύουν και αυτόν που έχει τη βλάβη και εμάς το σωστό θα είναι όταν δεν ξέρουμε κάτι δεν απαντάμε εγώ αυτό κάνω,αυτός που θέλει να επισκευάσει θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά.
    τώρα για το πως γράφεται η μνήμη θα φέρω ενα παράδειγμα:για να γράψεις μια sony π.χ χρειάζεται το trace με την καλωδίωση κόστος 600€ και on line με την εταίρεια για να κατεβάσεις αρχείο πρέπει να δώσεις σειριακό αριθμό,έχω δει σε ποστ να γράφεται κάνε software update και στο τέλος τίποτα.
    όσο για αυτούς πού ρωτήσανε για τα αρχεία ήδη τα γνωρίζουν πώς γίνεται η αναβάθμιση
    τέλος μήν το έχει η μοίρα της tv και πέσει κανένα αρχείο hex ή eep σε κανένα αρχάριο και τη δώσει με σειριακό
    χωρίς τον εξοπλισμό

  8. #8
    Το avatar του χρήστη supermanboy
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Εγγραφή
    Apr 2011
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Μηνύματα
    60

    Προεπιλογή

    μα δεν ειπες και τιποτα κακο.μια γνωμη ηταν.εδω ολοι μας περιπου ετσι σκεφτομαστε νεο-Ελληνικα.

    Γιώργο μου όπως βλέπεις ο νεο-έλληνας έτσι έμαθε να σκέφτεται και να βλέπει μόνο το δέντρο και ποτέ το δάσος.Επίσης να είναι παρτάκιας και πονηρός όπως ο φίλος μας παραπάνω που κατευθείαν θεώρησε πως το απογευματάκι έχω εργαστήριο,την dsl γραμμή ενεργή και το site αυτό στην οθόνη και αρχίζω να βγάζω δευτεροκάματο!!!.Αν επισκεύαζα τηλεοράσεις ή άλλες συσκευές θα περίμενα από εσάς να μου "τις κάνετε"?Μπορεί κάποιος από εδώ να βγάλει λεφτά?Αν ναι ρε παιδιά τότε τι να πω!Α ρε αθάνατε έλληνα με την ευστροφία σου.Κρατάτε τα λοιπόν για εσάς μήπως αν τύχει και τα μάθει άλλος χάσετε τα πρωτία!

    Για τους ρώσους Γιώργο μου σου είπα πως γνώρισα μερικούς και χαίρομαι που μοιράζονται μαζί σου γνώση και θεωρία.Το ίδιο κάνουν γερμανοί,γάλλοι και ιδίως ιταλοί.Κάθονται από πάνω σου και αν δουν πως κάπου κάτι δεν κυλάει σωστά τότε σου το δείχνουν ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβεις τον λόγο που γίνεται και όχι να το μάθεις εμπειρικά ώστε αν οι παράμετροι κάποια στιγμή αλλάξουν να μη σηκώσεις τα χέρια και να μπορείς να δώσεις λύση!Οι δε άγγλοι που τους λέμε τα τόσα μα τόσα χλευαστικά σαν τεχνικοί είναι 2 φορές καλύτεροι από τους γερμανούς για εμένα γεμάτοι ευγένεια και θεωρητικά κατερτισμένοι.

    Σαν επίλογο και κλείνω όταν παιδιά βλέπεις κάποιον που γνωρίζει και ξέρει να ζορίζεται και να κάνει πέρα την περηφάνεια του διότι σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα,να ρωτάει για να μάθει περισσότερα εε αυτό είναι ευγένεια ψυχής κατα εμέ και όποιον δεν τον αρέσει ας μην με συμμεριστεί.Τέτοιους ανθρώπους τους βοηθας και δεν τους κόβεις τα πόδια όπως μάθανε εδώ να κάνουν σε όποιον βλέπουν πως προκόβει!Δηλαδή αν με ρωτήσει εμένα κάποιος πως δουλέυει μια κάρτα euro-isdn σε σχέση με μια pri-30 ή pri-23 να μην του πω εε?Ή το vdsl που βασίζεται και πως δίνει 50Mbps σε σχέση με το dsl+2 να το κρατήσω!Θα το μάθει λέτε και κινδυνέυω να χάσω τα πρωτία εε ή ίσως την θέση μου διότι είναι κρατικά μυστικά και υπάρχουν και πάροχοι πια.Α ρε καλά μας κάνουνε και μας χλεύαζουν έξω!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanboy : 11-05-11 στις 17:22

  9. #9

    Μέλος
    Όνομα
    .
    Εγγραφή
    Jan 2009
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος
    Μηνύματα
    1.175

    Προεπιλογή

    αν ενοείς εμένα προσπαθώ πάντα να βοηθώ μόνο όταν γνωρίζω και υπάρχει και διαθέσιμος χρόνος

Παρόμοια Θέματα

  1. LE40R86
    από teo966 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-11, 16:40
  2. samsung
    από akisssssssss στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-11, 23:45
  3. ΕΠΙΣΚΕΥΗ SAMSUNG LCD
    από pavlopou στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-10, 10:10
  4. samsung
    από dinaras στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-09, 17:56

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας