Γιατί τα καθυστερείτε έτσι τα τηλέφωνα? Μόλις βραχεί ή χαλάσει πρέπει να πάει για service αλλιώς μεγάλη πιθανότητα να συμβεί αυτό.
Δεν το ανοίγεις να βγάλεις καμια φωτογραφία? Κάντο κομμάτια να ρίξουμε οπτικά μια ματιά.
Γιατί τα καθυστερείτε έτσι τα τηλέφωνα? Μόλις βραχεί ή χαλάσει πρέπει να πάει για service αλλιώς μεγάλη πιθανότητα να συμβεί αυτό.
Δεν το ανοίγεις να βγάλεις καμια φωτογραφία? Κάντο κομμάτια να ρίξουμε οπτικά μια ματιά.
900MHz-64GHz
Όταν βράχηκε της είπα να βγάλει την μπαταρία και να το στεγνώσει. Μετα το πήρα εγώ και το έβαλα πάνω στο καλοριφέρ λυμένο για ένα βραδυ. Είχε πολύ λίγα άλλατα μέχρι το λαμαρινάκι που χωρίζει την οθόνη με την πλακέτα. Πιό κάτω δεν είδα τίποτα.
Αφού στέγνωσε καλά, τότε έβαλα την μπαταρία και δούλευε αλλα το μόνο πρόβλημα ήταν κάποια κουμπιά και έτσι πήρα καινούριο πληκτρολόγιο. Αυτό έχει περίπου 4 μήνες και απο τότε δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα..
Τώρα τί σχέση να έχει το ότι είχε βραχεί τότε?
Τώρα που την ξαναρώτησα μου λεει ότι όταν έκλεισε, δεν άνοιγε και προσπάθησε να το βάλει να φορτίσει. Έδειχνε ότι φορτίζει και μόλις πήγε να πατήσει το κουμπί για να το ανοίξει, τότε αναβόσβηναν τα led και μετά τίποτα.
Κάτω απο τα BGA πώς είδες?
Βασικά όπως λέει και ο Χρυσόστομος μια αναβάθμιση αρχικά θα δείξει, αν όχι το ανοίγεις.
900MHz-64GHz
εχουν μεινει αλατα απο υγρασια.δεν το καθαρισε απο τα υγρα το στεγνωσε.αν δεν εχεις σπρει επαφων καθαρισε το με ασετον-προσοχη στην οθονη και την καμερα
Ποιό είναι τo BGA? Δεν ξέρω και πολλά απο κινητά.
Εβγαλα μερικές φωτο αλλά δεν φαίνονται καλά. Δεν φαίνεται κάτι περίεργο στην πλακέτα.
Προσπάθησα να το ανοίξω και πάλι δεν άνοιγε. Πάτησα λίγο το το δάχτυλο το μεγαλύτερο τσιπάκι που είναι πάνω του και το κινητό δόνησε και άνοιξε!
Το έκλεισα, ξανασύνδεσα την μπαταρία πατώντας το τσιπ και πατησα να ανοιξει και βαρούσε η δόνηση συνέχεια.
Το έκλεισα, συνδεσα την οθόνη και πάτησα το τσιπ, δονησε και ανοιξε με ασπρη οθόνη.
Το έκλεισα, έβγαλα την οθόνη, δοκίμασα πάλι και βαρεσε συνέχεια η δόνηση.
Παιδιά, το τσιπ κάτω απο απο την usb πατάω και ανοίγει, όχι το μεγάλο που είναι στο κέντρο της πλακέτας.
Αρχικά πατουσα εκείνο και δούλευε.
Ανοίγει και η οθονη είναι άσπρη, δεν γράφει τίποτα.
το κινητο ειναι γεματο υγρασια.καθαρισε το-μετα ισως χρειαστει και rehot
Το Ν78 είναι λίγο ιδιαίτερο στο άνοιγμα και αν δεν προσέξει θα σπάσει την οθόνη ας το πάει καλύτερα σε κάποιο σέρβις της περιοχής του..
servis nokia νοκια πατρα 120 ε μου ζητισε.το εχω ανηχτο το τηλ.νο