Ρε φίλε δεν γίνεται αυτό που λες - και να είναι εντάξει το NTC, και να είναι εντάξει η ασφάλεια, και να είναι εντάξει τα πηνία των φίλτρων, και να είναι εντάξει η γέφυρα, και να είναι ενωμένη η πλακέτα κατευθείαν στην πρίζα...
Ρε φίλε δεν γίνεται αυτό που λες - και να είναι εντάξει το NTC, και να είναι εντάξει η ασφάλεια, και να είναι εντάξει τα πηνία των φίλτρων, και να είναι εντάξει η γέφυρα, και να είναι ενωμένη η πλακέτα κατευθείαν στην πρίζα...
εγω απο αυτα που διαβασα, που ειπε δηλαδη, θεωρισα μιπως ειναι η γεφυρα καποια ιδικη γεφυρα που εχει καποιον υποβιβαστη ισως.... δεν ξερω, δεν εχω συναντησει κατι τετοιο,ουτε ξερω αν ειπα ΜΕΓΑΛΗ μπαρουφα αλλα λεω μιπως...
Φιλικά,
Ανδρέας
Φίλιππε , δεν ξέρω αν έχεις υπ'όψιν το συγκεκριμένο κύκλωμα (εγώ όχι), αλλά δεν το προτείνω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η αντίσταση πηνίου και μάλλον πρέπει να είναι πηνίο παλμοτροφοδοτικού γι'αυτό έχει 110 kαι το πιθανότερο να πάρει στο χέρι γέφυρα και τρανζίστορ
Τώρα είδα το σχέδιο αλλά αν έφταιγε η μεγάλη αντίσταση του φίλτρου* δεν θα έβρισκε 220 στην είσοδο της γέφυρας. Ίσως είναι ανοιχτό το ένα σκέλος της γέφυρας και μειωμένη η χωρητικότητα του πυκνωτή.
* ή το NTC
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αποστόλης1 : 29-04-11 στις 23:19
η βλαβη βρεθηκε το ic FA 5515 αλλα δεν υπαρχει (εδω στην επαρχια).βρηκα καινουργιο ΟΕΜ με 12 ευρωπουλα οποτε ΤΕΛΟΣ η ταλαιπωρια.Για να δω τη σωστη ταση επρεπε και η γεφυρα να ειναι στον αερα και το θερμιστορ