δεν εχω καθολου εξοδο-τα 110V φτανουν μεχρι την εισοδο του Μ/Τ και μετα τιποταακομη και με τον Μ/Τ στον αερα.επισης εχει ενα εξαρτημα το nec 2561στο οποιο εχω εισοδο 107V αλλα τιποτα στην εξοδο.τι λετε επισκευαζεται?
δεν εχω καθολου εξοδο-τα 110V φτανουν μεχρι την εισοδο του Μ/Τ και μετα τιποταακομη και με τον Μ/Τ στον αερα.επισης εχει ενα εξαρτημα το nec 2561στο οποιο εχω εισοδο 107V αλλα τιποτα στην εξοδο.τι λετε επισκευαζεται?
??? 110volt?????? αμερικη ειμαστε?????
Ειναι παλμοτροφοδοτικο και δουλευει απο 100ν μεχρι 240ν με εξοδο 8,5ν.
εχει δικιο ο Θανος αλλα εξοδο εχει λογικα 12V ,δεν βρισκω ουτε σχηματικο
Αυτο που βρηκα απο αλλο φορουμ αναφερεται ως το τροφοδωτικο του PS2.... Ελπιζω να βοηθησει
Φιλικά,
Ανδρέας
απ οτι διαβασα το NEC αυτο ειναι ενα optocoupler αλλα μαλλον χρησιμοποιηται για τον ιδιο λογο που χρησιμοποιειται και το ET1104 στο σχεδιο που ποσταρα.... λογικα καποιο πιν του θα εχει μια μικρη εισοδο της ταξεως των 3~5v και γενικως καπου εκει.... εκτως αν κανει το switching που τοτε δεν ξερω τι θα αναγνωρισει το βολτομετρο (φενεται οτι δεν εχω ασχολιθει με smps)
Φιλικά,
Ανδρέας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takisegio : 28-04-11 στις 01:01
Οι μετασχηματιστες αυτου του ειδους δεν παθενουν τιποτα αλλου θα ειναι το προβλημα αν δεν εχεις γνωσεις για παλμοτροφοδοτκα αγορασε ενα νεο δεν ειναι ακριβο.
8.5 βγαζει και οχι 12 για το ps2 slim
http://cgi.ebay.com/Power-Cord-Slim-...item27b3c79421