και εμενα μου ετυχε ιδια περιπτωση και ειχε προβλημα η πλακετα μια αντισταση δεν ηταν καλα κολημενη
και εμενα μου ετυχε ιδια περιπτωση και ειχε προβλημα η πλακετα μια αντισταση δεν ηταν καλα κολημενη
αφου σβηνει το φως ειναι οκ και ο ανεμιστηρας. δες τη πλακετα ειναι σε ενα τετραγωνο πλαστικο διπλα στη μηχανη.
Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα λύθηκε!!!!
Το Σάββατο έβγαλα την πλακέτα με σκοπό να την πάω σε έναν φίλο να τη δει. Δυστυχώς ήταν εκτός εργαστηρίου κι έτσι την έβαλα ξανά στη θέση της. Μέχρι σήμερα το ψυγείο δουλεύει κανονικά, οι θερμοκρασίες σταθερές κι όλα καλά. Αν μπορεί κάποιος να υποθέσει τι έγινε ή αν θα ξαναγίνει εδώ είμαστε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του site γιατί είναι η δεύτερη φορά που βρίσκω λύση σε κάποιο πρόβλημα μου. Να είστε όλοι καλά, να βοηθάτε τον κόσμο και Καλό Πάσχα.
Τα παιδιά εδώ είναι αλήθεια ό,τι μα ό,τι μπορούνε κάνουνε με το παραπάνω κιόλαςΝ α συνεισφέρεις όμως και εσύ εάν και όπως μπορείς σε αυτό το site
Υποθέτω η πλακέτα συνδέεται μέσω καλωδιοταινίας με το ψυγείο.
Ίσως κάποιο καλώδιό της δεν έκανε καλή επαφή, και με το βγάλσιμο - βάλσιμο τώρα κάνει.
Ίσως βέβαια κάτι άλλο.
You only live twice.