Σε ένα forum μπορεί να υπάρξουν άσχετοι , σχετικοί, ερασιτέχνες κλπ. Είναι δύσκολο να τηρηθεί αυτό που αναφέρει ο Ηλίας σχετικά με την δήλωση μέσω του προφιλ κάποιου για την ιδιότητά του. Αυτό που ο καθένας όμως μπορεί να το κάνει και να πάρει με επιτυχία απάντηση στον προβληματισμό του, είναι η διασταύρωση των πληροφοριών μέσα από τον δημόσιο διάλογο όπως κάνουμε καλή ώρα. Αυτή είναι η έννοια ενός forum εν τέλη. Αν ήταν να μοίραζε πτυχία τότε θα έπρεπε να πληρώναμε και δίδακτρα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το κουράζουμε περισσότερο το θέμα φίλοι μου. Το forum αυτό είναι για να αντάλλασουμε απόψεις , γνώσεις, εμπειρίες και να διασταυρώνουμε πληροφορίες.
Οποιαδήποτε παραπλανητική εντός ή εκτός εισαγωγικών πληροφορία, από την δημόσια συζήτηση και μόνο αποκαλύπτεται έτσι κι αλλιώς και ο άσχετος που ίσως κακόβουλα θέλει να το παίξει σχετικός, επίσης ξεσκεπάζεται από τους υπόλοιπους γνώστες που τεκμηριωμένα απαντούν. Κατά συνέπεια τα πράγματα είναι απλά. Τώρα γι αυτούς που ίσως πιστεύουν ότι με το να μοιράζουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, νιώθουν ότι τους κλέβουμε την δουλειά τους και τον κόπο που έκαναν για να μάθουν ότι ξέρουν, απλά δεν τους έχουμε ανάγκη σ αυτόν το χώρο και δεν έχει νόημα να σπαταλούν και οι ίδιοι το χρόνο τους.
Αυτά τα έχω επαναλάβει πρόσφατα σε μέλος που ένιωθε έτσι και ευτυχώς πλέον μας έχει απαλλάξει από τον εριστικό του και κομπλεξικό χαρακτήρα.