Ετσι για την περιεργεια, αυτη η ουσια δειχνει να εχει χυθει απο καποιο εξαρτημα η απλα υπαρχει εκει;Το white spirit ισως το ξερεις και ως νεφτι.
Παιζει τελικα το θηριο;
Ετσι για την περιεργεια, αυτη η ουσια δειχνει να εχει χυθει απο καποιο εξαρτημα η απλα υπαρχει εκει;Το white spirit ισως το ξερεις και ως νεφτι.
Παιζει τελικα το θηριο;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
οχι οχι , ευτυχως , απλα ειναι βρωμια και υγρασια που εχει καθισει με το περασμα των ετων.
επισης τραβηξα καποιες φωτο οσο το ειχα μισοκαθαρισει (τωρα ειναι πολυ καλυτερα)
τι ειναι αυτα τα κυλινδρικα πραγματα στο πανω μερος του σασι; πυκνωτες; Ενα οπως φαινεται εχει μαυρισει απο την μια μερια και μαλλον κατι του ετυχε.Τα λαμπακια που το φωτιζουν ειναι καμενα και τα καλωδια που τα τροφοδοτουν εχουν γινει ακαμπτα(αλλα αυτο δεν ειναι σε πρωτη προτεραιοτητα). Επισης εχει ενα μαυρο χαλι απο κατω που ειναι οι αντιστατες.
Το μπλε μου κανει για πυκνωτης, δεν γραφει τιποτε επανω;Τα αλλα δυο πρεπει να ειναι πηνεια για τις ρυθμισεις, μην τα πειραξεις, γιατι χαθηκε η μπαλα.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.