αυτό που λές οτι γουργουρίζει , είναι σαν να έχεις την ρύθμιση στροφών στο χαμηλότερο σημείο !
μήπως είναι εκεί το πρόβλημα ?
αυτό που λές οτι γουργουρίζει , είναι σαν να έχεις την ρύθμιση στροφών στο χαμηλότερο σημείο !
μήπως είναι εκεί το πρόβλημα ?
μπα , οπου και να το βαλεις δε γυρναει , και αμα του ριξεις μια στροφη με το χερι εε γυρναει λιγο.. ειναι η σειρα 300 , νομιζω δεν εχει εξτρα ρυθμιστη στροφων , μονο τιν 10πλο επιλογεα... γαμωτη μου ,, 8α το ξανακοιταξω αυτο μολιθς παω σπιτι αλλα απο βδομαδα θα το παω να ο δουν..
ΚΛΑΨ!
θα σου ελεγα να μην το πειραξεις εαν υπαρχη ακομα εγγυηση και να το πας πισω επισης εαν μπεις στο site της dremel υπαρχουν καπια μοντελα που τα εχουν αποσυρη μιπως εχεις κανενα απο αυτα για δες εγω εχω ενα εαν θημαμε καλα απο το 1995 ? το εχω χρισιμοποιηση οπου μπορεις να διανοηθεις και ακομα δουλευει
Εμένα πάντως το versa tip μου στις 10 μέρες μου χάλασε, τους πήρα τηλ. Και έστειλαν courier (με δική τους χρέωση) και μου έστειλαν άλλο. Πάρε τηλ στην BOSH
Εγω που ειχα μπλεξει με εγγυηση της dremel-bosch εχω να πω τα καλυτερα, απλα επαγγελματιες με ολη τη σημασια της λεξης.
και αν έχουμε κάτι από τα αποσυρμένα αλλά δουλεύει κανονικά τι κάνουμε?
Πωπω τι λετε.. μου αναπτερωσατε το ηθικο ναουμ.. ετοιμος να παω πρακτικερ ημουν αλλα εξω θα ριξει καρεκλες ,,, thanx .. θα στειλω email αμεσως να ενημερωσω κ θα κανω οτι μου πουν
Κοίταξε και άμα βγάλεις ακρη με το σερβις καλώς αλλιώς μπορείς να δώσεις να σου κάνουν περιέλιξη το μαξιλάρι η το ρότορα ή και τα δύο άμα είναι αρπαγμένα,όμως ζήτα να τα μετρήσουνε πρώτα για να βρούν την διαροή άμα είναι και στα δύο,δεν νομίζω να σου πάρουν πάνω απο 15€ άμα πάς για περιέλιξη
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...