Μάλιστα ναι είναι το ΒΕ 4
1)άλλαξα το str
2)άλλαξα τον πηκνωτή 10μf/63v
3)πέρασα το ic vertical για ψυχρές
4)πέρασα το Μ/Τ υψηλής για ψυχρές
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!![]()
Μάλιστα ναι είναι το ΒΕ 4
1)άλλαξα το str
2)άλλαξα τον πηκνωτή 10μf/63v
3)πέρασα το ic vertical για ψυχρές
4)πέρασα το Μ/Τ υψηλής για ψυχρές
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!![]()
εχω λυση.θα την βαλουμε παρεα με την δικη μου!!!!!! να ζευγαρωσουν....................χαχαχαχα.κοιτα πυκνωτες παλμου και τρανζιστορ ισχυος.
κοιτα και εδω http://www.electronicspy.co.uk/group...ps/tipdata.cgi
η 14M1 εχει μια μικρη ασφαλεια στο τροφοδοτικο μαυρη σαν τραζιστορακι bc μοιαζει αλλα εχει δυο ποδια αλλαξε την ειναι καμμενη
Εχω και εγώ χαλασμένη μια 14Μ1 , δεν ανάβει καθόλου το LED,
έφαγα τα νύχια μου , δεν βρηκα τίποτα χαλασμένο , και οι ασφάλειες μινιατουρες ειναι καλές.
Και ελενξα και στο δευτερεύων την δίοδο ισχύος που δίνει στο μετασχηματιστή υψηλής ,
και είναι καλή .
Εμαθα οτι αμα ειναι χαλασμένη η δίοδος ή ο παράλληλος πυκνωτής , δίνει εντολή το τροφοδοτικό και κλείνει μόνο του.
πόσο κόστισε το STRS 5706 ?
Πριν φάτε νύχια, δάκτυλα, μυαλό αλλάξτε ΕΕΠΡΟΜ.
Τα STRS tου εμπορίου δεν είναι πάντα κατάλληλα για Σονυ.
Στην περίπτωση μου, το μόνο που κάνει , είναι να δείχνει οτι τροφοδοτείτε το STR ,
αλλά δεν εχω καμιά έξοδο τάσης , ουτε για τα μετασχηματιστή υψηλής , ούτε τα 21 που βλέπω στο σχέδιο,
και δεν ανάβει ουτε το LED .
Τα ανορθωμένα 220 = 300+ φτάνουν κανονικά στα πόδια του STR .
Απο εκεί και πέρα τίποτα . ( και η πλάκα είναι, ότι είναι δικιά μου η τηλεόραση, όχι πελάτη )
Άλλαξα και πυκνωτή στην είσοδο , και κάποιες αντιστάσεις , αλλά τίποτα.
Υπάρχει καμία μέτρηση στα πόδια του STR , που να δείχνει άμα έχει διαρροή ή όχι ?
Αν οι αντιστάσεις στο πρωτεύων είναι εντάξει και δεν έχει υπάρχει κάποια διαρροή στην έξοδο του τροφοδοτικού, τότε άλλαξε το str.
Η μέτρηση που μπορείς να κάνεις στο str είναι να μετρήσεις αναμεταξύ τους τα πόδια για κάποιο βραχυκύκλωμα, αλλά και πάλι αν δεν βρεις βραχυκύκλωμα δεν είναι σίγουρο πως είναι γερό, με την δοκιμή ενός νέου θα σιγουρευτείς απόλυτα.