Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 89

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις επι του θεματος(Car audio εννοω) αλλα εγω προσωπικα σε καμμια περιπτωση δεν θα εμπιστευομουν να περασουν 100Α και μαλιστα DC μεσα απο ενα "κουμπωτο" ακροδεκτη..Μονο αν ειχε βιδες τις οποιες θα εσφιγγα πολυ καλα και θα ελεγχα συχνα..
    Αληθεια το 1KW γιατι φαινεται παραξενο και υπερβολικο;Αν υποθεσουμε 50% αποδοση του συστηματος μιλαμε για 2*250W RMS τα οποια μου φαινονται μια χαρα φυσιολογικα για να κανεις το βιτσιο σου..Αν μαλιστα εχουμε και sub το οποιο λογικα τραβαει την περισσοτερη ισχυ(απο τα 500W),το βλεπω εντελως νορμαλ..
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

φιλε joun δηλαδη κατα την γνωμη σου λες θα ειναι πιο σωστο να βαλω μια μεγαλη κλεμα με βιδες εεε?
    απλα σκευτομουνα για φισα γιατι το αμαξι το χρεισιμοποιουν και γυναικες και μαλλον δεν παιζει να τα καταφερουν αν χρειαστει να το βγαλουν μονες τους!
    μια βοιμηχανικη σουκο δεν θα ειχε τις απαρετητες προδιαγραφες? αυτες ρεσυ τις χρησιμοποιουνε στις συναυλιες και της παταει ενας στρατος και δεν γινεται τπτ...
    αν και αυτες ειναι δυσκολο να βρεις καμια συμαζεμενη ειναι ολες ζωα! 20A βρισκεις καμια ψιλοκομπλε... παραπανω ειναι τερατα.....δεν αξιζουν! των 150Α ζυγιζει σκεψου 1.5++ κιλο το καθε ενα....
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Αν εχεις μερος για να βολεψεις τις (τριφασικες)σουκο που λες..ισως αλλα και παλι νομιζεις οτι μια γυναικα εχει δυναμη για να ξεκουμπωσει μια τετοια;Νομιζω οτι με βιδες μια γυναικα θα τα καταφερνε πολυ ευκολοτερα.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

λοιπον παιδια βρηκα μια φισα μονο στον τζοβαρα στην φρατζη η οποια χωραει κ περισευει το 16αρι καλωδιο... επανω το κουτι του δεν ελεγε μεχρι ποσα Α σου το προτηνουν, το 16αρι το καλωδιο ομως νομιζω ειναι μεχρι 65Α αν δεν κανω λα8ος! οποτε μαλλον τις αναγκες μου για την ωρα τις υπερκαλυπτει! (τραβαω περιπου 40Α)
    δειτε τις φωτο σε συγκριση με 16αρι καλωδιο και τα δαχτιλα μου!
    IMG00659-20110209-1400.jpgIMG00657-20110209-1400.jpg
    οι τριφασικες σουκο δεν μπενοβγενουν πολυ δυσκολα αλλα απο ογκο μονο κ μονο... αφινω τον ενυσχιτη μεσα κ βγαζω μονο το sub!

για τον γδουπο το μονο που παρατηρισα ειναι οτι αν εχω βγαλμενα τα rca απο τον ενυσχιτη (το remote επανω) δεν κανει τον γδουπο, οποτε ειναι μαλον κατι ου ερχεται απο την πηγη! τι λετε να ειναι? απο τον δυναμο θορυβος δεν ειναι.. τι αλλο να τσεκαρω?

και κατι τελευταιο μολις βρω χρονο λεω να κολησω ολου τους ακροδεκτες... μετα εκει που θα σφυγκουν ειναι καλιτερα να ριχνω λιγο λαδι επαφων η να βαζω λιγο γρασο η βαζελινη?

Το avatar του χρήστη ultra
    Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Μαλλον η πηγη σου δινει σημα στα RCA ακριβως την στιγμη που ο ενισχυτης σου περναει απο το mute στο on.
    Αν καθυστερησεις το turn on του ενισχυτη, τοτε μαλλον δεν θα κανει θορυβο.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ultra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον η πηγη σου δινει σημα στα RCA ακριβως την στιγμη που ο ενισχυτης σου περναει απο το mute στο on.
    Αν καθυστερησεις το turn on του ενισχυτη, τοτε μαλλον δεν θα κανει θορυβο.
    Μπορεί να το δοκιμάσει αν είναι όντως έτσι.
    Άστα όλα συνδεμένα κανονικά και μετα σύνδεσε το remote στον ενισχυτή να δούμε τι θα γίνει.

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

και μπορει να διμηουργηται 8ορυβος επειδη κοβουν και τα δυο μαζι το σημα τους?
    υπενθυμιζω οτι γινεται αποκλιστικα και μονο στο κλεισιμο! οχι στο ανοιγμα!
    επιπλεων παρατιρησα οτι το κανει ποιο ελαφρια οταν αλλαζει σταθμο ενω εχεις αφισει τον προηγουμενο ωρα
    και συνιθως οταν αλλαζεις απο cd σε ραδιο και σπανια το αντιστροφο....
    εχω πσιλο καταλιξει οτι ειναι θεμα πηγης!
    τι λετε?

kokar ποσο χρονον εισαι? μαλον πανω απο 80!!!!
    εσυ ακους μουσικη μονο απο το τζουκβοξ στο ταβερνακι του μπαρμπαθυμιου και απο το τρατζιστορ στο καπι με τους συμαθητες σου!!!?-(πλακα κανω!)
    ξεκολα 100w δεν ειναι τρελα! ειναι μια νορμαλ δυνατη μουσικη! εχεις παει ποτε σε db-drag??? τουλαχιστον σε κανα club που πηγενουν αυτοι οι αλητες οι νεολεοι δεν εχεις παει να δεις πως ειναι καιποσο δυνατα παιζουν? εχει ξεφιγει αυτη η νεα γενια! απαπαπανες!! σες!!
    "2) το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν ????" τι θες να σου εξηγησω?

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

μαγος ειμαι!?
    οχι ακομα δν εχω μαζεψει λεφτα για νεον προεχει το ηχοσυστημα!
    εχω ομως μπλε λεντακια στα πιτσιλιστηρια και νικελ τασια! δν θυμασε!? τα τασια ειναι αυτα που μου ειχες χαρισει απο το 2cv σου!!!

θα δοκιμασω να κραταω συνεχεια ανοιχτο τον ενισχυτη με ρευμα στο ρεμοτ και θα παιζω με την πηγη να βλεπω τι κανει!
    το φις που βρηκα τελικα πως σας φαινεται?
    πραγματικα το θεωρω τελειως ανοητο να μην υπαρχουν τετοια φις.... η ασφαλιοθηκη δηλ ουσιαστικα μια επαφη βιδοτη δεν ειναι?
    γιατι δεν φτιαχνουν κατι παρομιο σε φις......? σκευτομουνα αυτο κ ειπα οτι αν παρω μια ασφαλιοθηκη και κολισω την ασφαλια στο ενα μερος θα εχω ενα ωραιο μονοπολικο φις!!!! τι λετε γιαυτο? το προβλημα θαειναι μονο αν καει η σπασει η ασφαλεια που θα χρειαζεται να κολαω αλλη μετα!
    αλλα μου φαινεται ο ποιο σιγουρος απο θεμα ασφαλειας τροπος!

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

χαχαχαχαχα! καλο!!!! εμενα μ ερσει περισσοτερο απολα που εχουν βαλθει ολοι σε οτι καρουτι εχουν! και βαζουν προφυλακτιρες τυπου modena!!!
    αλλα εσυ navar που να τα δεις εκει στην επαρχια!!! απορω αν βλεπεις και κανονικα αμαξια!....(ελεγες οτι εχω γεννητρια με τιμονι επειδη ειπα οτι θα τραβηξω 100Α!)
    δεν μας λες ομως τπτ για το θεμα! εχω θεσει νομιζω ξεκαθαρα τις αποριες μου! απαντα λοιπον αν εχεις να πεις κατι οφελιμο και ασε τις off topik εξυπναδες λοιπον!

νεα απο δοκιμες δοκιμασα οπως ειχα πει να ανοιγοκλεινω το συστημα χωρις τα rca και δεν εκανε τπτ!
    σημερα δοκιμασα να συνδεω και να αποσυνδεω το remote ενω επαιζε το συστημα και εκανε τον ιδιο γδουπο οταν αποσυνδεα το remote!(στο ανοιγμα εχει προστασια 3-4sec!)
    οποτε αποσο καταλαβα αυτο γινεται επειδη κοβει πρωτα το remote και μετα τα rca
    στο remote δινει ρευμα η πιγη 12ν αν του δοσο 14ν αποτο ρευμα 8α εχει προβλημα!? (για να ειναι συνεχεια ανοιχτος και να πειραματιστω)
    αν πετυχεναι θα μπορουσα να του βαλω ενα dimer στο remote να καθυστερει λιγο το κλεισιμο και να διορθωθει!!
    το φις που βρηκα η η ιδεα μου με την ασφαλιοθηκη πως σας φαινεται?

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι