Φιλε Τακη, μια φορα εχω αλλαξει κομπρεσσορα σε κλιμα (κιαυτο δεν ηταν καμενο, λογω θορυβου το πεταξα). Βαλε πολυμετρο και μετρα το μονος σου. Μη πετας τα λεφτα σου αν δεν εισαι σιγουρος οτι ειναι καμενο.
Φιλε Τακη, μια φορα εχω αλλαξει κομπρεσσορα σε κλιμα (κιαυτο δεν ηταν καμενο, λογω θορυβου το πεταξα). Βαλε πολυμετρο και μετρα το μονος σου. Μη πετας τα λεφτα σου αν δεν εισαι σιγουρος οτι ειναι καμενο.
Δυσκολα καιγονται τα κομπρεσερ των κλιματιστικων και ειδικα τωρα τον χειμωνα που δουλευουν χαλαρα.ετσι οπως το περιγραφεις σημενει βιαιο βραχηκυκλωμα.Μετρα με το πολιμετρο αν ειναι καμενο πριν το αλαξεις και δες επισεις μηπως εχει κακαρωσει κανενας πυκνωτης του κομπρεσερ (αν ειναι τριφασικο δεν εχει πυκνωτες)
τελικα ειναι ο κομπρεσορας καμια ιδεα κανεις? να των αλλαξω γιατι ειναι καλο το μηχανιμα η να παρω κανα αλλο?![]()
πλακα κανεις??? στην θερμανση δουλευουν πιο χαλαρα τα κλιματιστικα??? απο ποτε??μπορεις λιγο να εξιγησεις γιατι???
φιλε Τακη εαν εχεις κανενα φιλο ψυκτικο πεστου να ερχει με εναν booster πυκνωτη μηπως το μοτερ σου ειναι απλα κολλημενο... με το πολυμετρο δεν θα δεις και πολλα πραγματα εκτος απο το εαν εχεις διαροη προς την γη...
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
σιγουρα ειναι ο κομπρεσορας εχω παρει τρεις γνωμες για σιγουρια
δεν ειναι εγω οτι δεν ειναι... ειπα οτι ισως ειναι απλα κολλημενος και με τον booster πυκνωτη ισως μπορεσετε να τον ξεκολλησετε
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Τι ειναι το booster και τη κανει;
Το booster δίνει παραπάνω δύναμη για να ξεκινήσει το μοτέρ που θέλουμε.