-
-
-
-
-
καλησπερα.
αρχικα να πω οτι παλια δουλευα σε επισκευες
λευκων συσκευων.
οταν το μοτερ δεν ειχε δυναμη, παντα ηταν ο πυκνωτης
ο οποιος δεν ηταν παντα διπλα στο μοτερ.
δοκιμασε να ανοιξεις το καπακι απο πανω.σιγουρα θα εχει εναν!
αν ηταν πχ οι ψυκτρες θα ακουγες σπινθηρες αλλα θα ετρεχε.
ενημερωσε μας για λεπτομεριες.
-
-
καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω αν ηταν καρβουνακια δεν θα γυρνουσε καθολου???παιζει να ειναι καβουρνακια??
-
-
Oπως κοιτας το πλυντηριο απο πισω θα ξεβιδωσεις την δεξια λαμαρινα και θα τον βρεις στο κατω μερος μεσα σε μια πλαστικη θηκη με ενα λαστιχακι που τον κραταει.
-
-
Ο J Kalai έχει δίκιο. Έχω ένα πλυντήριο Brandt WΜ601 που μοιάζει πάρα πολύ με το δικό σου. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις ανάποδα το πλυντήριο. Άνοιξε το πλαινό που σου περιέγραψε (βίδες από πίσω) και ο πυκνωτής είναι στο σημείο που σου είπε (ένας άσπρος κύλινδρος). Το κόστος του καινούριου ανέρχεται περίπου από 6 έως 10 ευρώ.
-
-
Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα λύθηκε. Ήταν όπως ακριβώς τα είπε ο j kalai και ο SDrikos. Ο πυκνωτής κόστισε 2,4 Ευρώ.
Και μια και σας βρήκα (χα,χα), έχω μια κουζίνα eskimo 10ετίας και δεν δουλεύει ο αέρας. Προφανώς έχει καεί η ασφάλεια του μοτέρ που γυρνάει την φτερωτή. Ξέρει κανείς πού βρίσκεται;
Γεια χαρά κι ευχαριστώ και πάλι.
-
-
To μοτερ δεν εχει ασφαλεια. Η το μοτερ ειναι καμενο ή ο διακοπτης.
-
-
Αν επιτρέπεται τον πυκνωτή από που τον πήρες σε αυτήν την τιμή? Γιατί εγώ δεν είχα βρει τόσο χαμηλή τιμή.
Ευχαριστώ
-
-
@ SDrikos
Από τον Γιαννακόπουλο στον Πειραιά.
@j kalai
Για να έχει χαλάσει ο διακόπτης δεν το νομίζω ,διότι όλες οι άλλες λειτουργίες του ,που αφορούν φως , αντιστάσεις πάνω-κάτω , λειτουργούν κανονικά.
Το μόνο που δεν γυρνάει είναι η φτερωτή . Άρα μάλλον είναι το μοτεράκι της. Το βγάζω μέσα από τον θάλαμο ή από το πίσω μέρος της κουζίνας;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη terrygeoffyiannis : 18-01-11 στις 14:50
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης