Χρονια πολλα σε ολους.Εχω μια ακαι 32 ξεκιναει κανονικα κ δεν φερνει εικονα. Φωραει το vit70002.00 inverter .Λετε να φταει αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων
Χρονια πολλα σε ολους.Εχω μια ακαι 32 ξεκιναει κανονικα κ δεν φερνει εικονα. Φωραει το vit70002.00 inverter .Λετε να φταει αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων
χρονια πολλα...οταν λες δεν φερνει εικονα εννοεις δεν αναβουν οι λαμπες ή αναβουν λαμπες αλλα δεν δειχνει τπτ?
της τασεις απο το τροφοδοτικο τις μετρησες να τις βγαζει ολες και αν ειναι σωστες?
ναι δεν αναβουν οι λαμπες. στο inverter εχω τα 24v
το εψαξες καθολου το ινβερτερ μηπως βρεις τπτ?
αν ειναι το ιδιο με αυτο που σκεφτομαι...πρεπει να εχει μια μαυρη SMD ασφαλεια καπου μετα την φυσα δες αν ειναι καλη, και αν ειναι καλη δες για καποιο μετασχηματιστακι μηπως ειναι καμμενο ή τους πυκνωτες
PS. αν θυμαμαι καλα αυτη η ασφαλεια πρεπει να ειναι 2Α
εχει 4 ασφαλειες που ειναι οκ εχει στη μια τι φυσσα ενα υλικο που γραφει τον αριθμο 20 πανω κ δεν μετραει βραχυκυκλωμα τα μετασχηματιστακια ειναι 16 πρεπει να τα ξεκολισεις για να δεισ αν ειναι καλα εκανα τα 7 κ ειναι καλα
http://www.electronica-usa.com/Merch...s/INV05007.jpg αυτο το ινβερτερ ειναι?
ναι φιλε μου αυτο ειναι
α καλα τωρα το συνιδιτοποιησα και εγω.... αυτο το υλικο που γραφει 20 πανω ειναι η ασφαλεια που σου λεω, αφου δεν μετραει βραχυκυκλωμα ειναι κομμενη!!
αν βρεις να βαλεις αλλη καλως αλλιωσ βραχυκυκλωσε την με καλωδιακι και θα δουλεψει
σ ευχαριστω φιλε μου ολα οκ να σαι καλα καλη χρονια να χουμε