τουσ αλλαξα αλλα τπτ.αναβοσβηνει το led οταν παιρνει εντολη να ανοιξει αλλα δεν ανοιγει.προσπαθει να σηκωσει υψηλη αλλα δεν.καποια βοηθεια;;
τουσ αλλαξα αλλα τπτ.αναβοσβηνει το led οταν παιρνει εντολη να ανοιξει αλλα δεν ανοιγει.προσπαθει να σηκωσει υψηλη αλλα δεν.καποια βοηθεια;;
αλλαχτηκαν επισης πυκνωτες γυρω απο τη υψηλη ολοι τουφεκισμενοι,αλλαχτηκε booster ισχυος επισησ καμμενα αλλα δεν ξεκιναει.η λαμπα αναβει στη θεση του ισχυος.παμε για μ/τ υψηλησ;;τι λετε;;
καλο 8αναι αν βρεις το σχηματικο της να ριξεις μια μινι μελετη.απο παρομοια εμπειρια σεμια φιλιπς 14αρα που δεν ανοιγε ηταν παρμενο το ισχυος του ΥΥΤ καθως κ ενα driver πριν.ταχε αρπαξει ολα ο ΥΥΤ ο οποιος ταχε τιναξει πρωτος.αλλαχτηκαν κ τα 3 κ δουλεψε.
λοπον μετα απο αλλαγη πολλων πυκνωτων και Μ/Τ υψηλης (ευτυχως ηταν πολυ φτηνοσ) αναστηθηκε ο λαζαρος!!!μονο που για να ξεκινησει θελει 3 προσπαθειες εκτοτε λειτουργει κανονικα,
η εν λογω τηλεοραη δενεχει σωστο παλμο για να ξεκινησει.καποια βοηθεια;;;ΚΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
βρεθηκε η βλαβη.το ολοκληρωμενο παλμου ηταν.
για να μην ανοιγω αλλο θεμα στην ιδια τν καηκε το fet του τροφοδοτικου και ειναι νεκρη.αλλαχτηκε το fet οι 2 αντιστασεις στο ποδι αυτου,καθως και η κεντρικη ασφαλεια που ηταν καμμενη,αλλα δεν εχει stand by ,ακουγεται μονο στατικος ηλεκτρισμος.στο πυκνωτη υψηλης εχω 105V περιπου.
μετα απο αλλαγη του LM 317 βλεπω στο μεγαλο πυκνωτη τα 300V.ομως δεν εχω stand by,μονο ενα ηχο στατικου-στο τρανζιστορ υψηλης εχω 48V.τι λετε;;