γεια σας θα ηθελα να ρωτησω πανω σε αυτη την τηλεοραση που εχω και εγω και μου εχει ανοιξει την εικονα δεξια και αριστερα υπαρχει καποιο κρυφο μενου service που μπορω να μπω και να το διορθωσω?? και πως?? ευχαριστω
γεια σας θα ηθελα να ρωτησω πανω σε αυτη την τηλεοραση που εχω και εγω και μου εχει ανοιξει την εικονα δεξια και αριστερα υπαρχει καποιο κρυφο μενου service που μπορω να μπω και να το διορθωσω?? και πως?? ευχαριστω
γιατι θελεις να μπεις στο σερβις; ανεβασε μια φωτογραφια /γιατι μπορει να την χαλασεις
για να μπεις παντα προλαβαινεις/εαν εχει προβλημα δεν θα μπορεις να το διορθωσεις απο το σερβις
http://translate.google.gr/translate...el%26prmd%3Div
εκει που γραφει (ΕΓΓΡΑΗ ΣΤΟ μενου της υπηρεσιας)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 09-12-10 στις 15:27
εχω αλλαξει ολους τους πυκνωτες εκτος απο τους πυκνωτες τους MKT που πανε στα πηνια... μπηκα στο μενυ αλλαξα καποια νουμερα διορθωθηκε η εικονα ομος δεν εχω ισιες τις γραμμες σε μια εικονα χανουν λιγο εχει κανεις τα νουμερα που πρεπει να ειναι στο service menu οταν μπενεις? αν κανω reset θα χαθουν ολες οι ρυθμισεις? και μετα πως τις βαζουμε?
βρηκα τις ρυθμισεις και τις εχω σωστες αλλα παλι εχω προβλημα δεξια και αριστερα της εικονας εχει ανοιξει... οποτε παω για τους πυκνωτες πυστευω που πανε στα πηνια.... τι λετε εσεις?